Antema Sieraden

Adresgegevens

Aidaplein 179,
2402 TC
ALPHEN AD RIJN
0621450882

Antema Sieraden
Antemasieraden.nl is een jong en dynamisch bedrijf. Wij richten ons op de verkoop van Nederlandse exclusieve sieraden. Maar ook Italiaanse bijous, designtassen en horloges. Zilveren ringen, zilveren oorbellen, leren armbanden, exclusieve leren tassen. U vindt het bij ons.

Eigenaar Ans Jaspers is deze webwinkel begonnen in de zomer van 2010. Zij koopt zelf alles in. Samen met haar man Gianni die, geboren en getogen op Sardinië, alle Italiaanse leveranciers onder zijn hoede heeft. Mede door zijn inspanningen kunnen wij veel mooie en unieke artikelen uit Italië naar Nederland halen, exclusief voor onze webwinkel. Omdat wij ondertussen veel zelf importeren uit diverse landen binnen en buiten Europa komt u bij ons sieraden tegen die u niet overal zult tegenkomen.

Exclusief in onze webwinkel zijn sieraden van Murano glas. Ontworpen en gemaakt door een designer in Italië. Wij zijn het enige reseller punt in Nederland dat dit merk verkoopt. Kijk eens bij Murano glas AG design. Verder mogen wij ook in onze webshop diverse mooie merken aanbieden. Een aantal exclusieve merken, heel verschillend, en daarom een aanwinst in onze webwinkel.

Wij zijn officieel verkoper van Tjongejonge, Antonio Ben Chimol, iXXXi, Mozaic, Osmanli Taki, Frazil, Bijoux just a touch, Catch, Bukovsky, Ohlala.

Bewoners uit Alphen aan den Rijn en omgeving kunnen ook een afspraak maken om sieraden te komen bekijken, passen en eventueel kopen. Al vele  klanten ervaren dit als zeer prettig. Ook bij een rechtstreekse bestelling uit de webwinkel  kunt u de keuze maken uw bestelling af te komen halen, en dan ook af te rekenen.

Openingstijden
Geopend op afspraak 

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon:
Hirchi
KVK:
50486853
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?