Nora bij Apics.v2.jpg
Als één van de eerste uitzendbureaus zet Apics Flexjobs A.I. in om werkzoekenden aan een baan te helpen
`
Via: Alphens.nl

Sinds een paar weken is bij Apics Flexjobs een A.I. recruiter actief die direct na het solliciteren met werkzoekenden contact heeft via Whatsapp. In dit chat gesprek gaat de A.I. recruiter, met de naam Nora, een aantal standaardvragen af. Op deze manier kan het profiel van de werkzoekende snel verrijkt worden, wat maakt dat de menselijke recruiters sneller een goede match kunnen maken.

Licht technicus.png
Ben jij de lichttechnicus die Castellum zoekt?
`
Via: Alphens.nl

Bij Castellum is elke dag anders, van grote decors van internationale gezelschappen tot intieme voorstellingen in de Kleine Zaal. Hier kan het publiek genieten van de beste films, concerten, en theatervoorstellingen uit binnen- en buitenland, evenals inspirerende lokale initiatieven. Voor deze unieke en dynamische omgeving is Castellum op zoek naar een getalenteerde lichttechnicus.

CASTELLUM-138 (1).jpg
Ben jij de nieuwe horeca-service medewerker van Castellum?
`
Via: Alphens.nl

Stap in de betoverende wereld van Castellum en laat je passie voor horeca samensmelten met de magie van het podium! Als lid van het enthousiaste horecateam ben jij het kloppende hart van de culturele beleving. Het ene moment schenk je met een glimlach een perfecte kop koffie voor de gasten, terwijl het volgende moment jouw handen behendig een verfrissend biertje tappen voor een bekende artiest.

Kennisartikel LinkedIn (12).png
Robert (29) over werken als Talent Sourcer bij Let's Recruit!
`
Via: Alphens.nl

Let's Recruit! ontzorgt klanten in het volledige werving- en recruitmentproces, van de klantvraag tot en met het onboardingsproces. Robert Zweegman is Talent Sourcer bij Let's Recruit! en is gespecialiseerd in het zoeken naar nieuw talent voor hun klanten. Hoe hij dat doet? Dat legt hij graag aan je uit. 

Afbeelding Wichard 3.png
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga met Eskens op avontuur!
`
Via: Alphens.nl

Bij Eskens Group staan ontwikkeling en nieuwe initiatieven centraal. Zo ook bij het nieuwe Car Refinish project. Innovatieve verfmengmachines worden door Eskens geïnstalleerd en beheerd bij klanten in West-Europa. Voor de installatie is Eskens op zoek naar Internationale Installatie Specialisten. Wichard van Ginneken, leidinggevende van de monteurs bij Eskens, legt uit wat deze functie inhoudt. 

pexels-jeshoots-com-147458-13861.jpg
Sluit je aan bij het dynamische team van Rijschool Toppie!
`
Via: Alphens.nl

Rijschool Toppie, gevestigd in Alphen aan den Rijn, is op zoek naar gepassioneerde rij-instructeurs om hun team te versterken. Het behalen van een rijbewijs is een mijlpaal in het leven van velen, en Rijschool Toppie streeft ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken door hoogwaardige begeleiding te bieden.

Alphens.nl - interview Shevanti.jpg
Shevanti over werken bij McDonald’s Alphen aan den Rijn Centrum
`
Via: Alphens.nl

Als je bij McDonald's binnenloopt, zou je zomaar de glimlachende, energieke Shevanti tegen kunnen komen. Shevanti werkt al iets meer dan drie jaar bij het restaurant in het hartje van Alphen aan den Rijn.

toppie auto motor aanhangwagen.jpg
Sluit je aan bij het topteam van Rijschool Toppie!
`
Via: Alphens.nl

Rijschool Toppie, gevestigd in Alphen aan den Rijn, zoekt enthousiaste rij-instructeurs om hun team te versterken. Het behalen van een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in het leven van velen, en Rijschool Toppie streeft ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken door hoogwaardige begeleiding te bieden.

apics flexjobs.jpg
Het uitzendbureau in Alphen aan den Rijn: Apics Flexjobs!
`
Via: Alphens.nl

Ontdek het uitzendbureau dat écht het verschil maakt in Alphen aan den Rijn: Apics Flexjobs. Ze zijn jouw partner in het vinden van hoogwaardig personeel in de logistieke sector. Wat maakt ze bijzonder? Hun 11 jaar diepgaande kennis en expertise in de regio stellen ze in staat om nauwkeurig advies te geven en de perfecte match te maken tussen werkgevers en kandidaten.

Heftruck certificaat halen.jpg
Heftruck certificaat halen via Apics Flexjobs
`
Via: Alphens.nl

Ontdek de sleutel tot een bloeiende carrière in de logistiek! Het behalen van een heftruck certificaat opent niet alleen deuren naar talloze mogelijkheden, maar verhoogt ook de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk.

apics.v2.v2.jpg
Apics Flexjobs, het uitzendbureau in Alphen aan den Rijn!
`
Via: Alphens.nl

Apics Flexjobs, gevestigd in Alphen aan den Rijn, opent de deuren naar een wereld van carrièremogelijkheden in de logistieke sector. Ontdek hun unieke uitzendbureau, waar we niet alleen banen creëren, maar individuele loopbanen vormgeven. Wat maakt Apics Flexjobs uniek? Ontdek het hier!

Zwembad2 rabobank.v1.cropped.jpg
Restwarmte als energiebron voor zwembad in Leimuiden
`
Via: Alphens.nl

Zwembad de Kleine Oase in Leimuiden ziet een mooie verduurzamingskans. De restwarmte van bedrijventerrein Drechthoek voldoet misschien wel aan de energiebehoefte voor het hele zwembad. Is het mogelijk om die energie naar het zwembad te halen? Met een donatie van 10.000 euro vanuit het Rabo Impactfonds kan dit worden onderzocht.

Froot
Ben jij de nieuwe medewerker bedrijfsbureau van Froot?
`
Via: Alphens.nl

Ontmoet Kim Verhage, de energieke manager bedrijfsbureau bij Froot. Haar week omvat kleurrijke brainstormsessies en het bijstaan van diverse klanten. Duurzaamheid is een focus, met groene initiatieven en teaminzet voor een kleine ecologische voetafdruk. De parttime vacature biedt flexibiliteit en vrijheid voor wie impact wil maken in dit dynamische bedrijf. Voel je geïnspireerd? Check de vacature en wellicht word jij de nieuwe collega bij Froot!

Top Systems adv.jpg
Hoe ziet het leven eruit van een Inside sales medewerker bij Top Systems
`
Via: Alphens.nl

Dit artikel introduceert Bart Nieuwenburg, Inside Sales medewerker bij Top Systems. Bart deelt onder andere zijn werkdag, waarbij hij leads prioriteert, marktsegmentonderzoek uitvoert en samenwerkt met het verkoopteam. Ben jij benieuwd naar het verhaal van Bart? Lees dan gauw verder.

Elegant Cinematic Wedding Thumbnail HD 169.jpg
Ben jij de nieuwe Bedrijfsleider Logistiek van Froot?
`
Via: Alphens.nl

Als Bedrijfsleider Logistiek ben je bij Froot een belangrijke schakel. Je speelt een cruciale rol in het coördineren van de logistieke processen en het communiceren met het management. Ze hebben je in alle facetten van het bedrijf nodig. Word jij hun nieuwe Bedrijfsleider Logistiek?

Scherm­afbeelding 2023-12-06 om 11.30.01.png
Direct logistiek personeel met hulp van Apics Flexjobs
`
Via: Alphens.nl

Ervaar je een personeelstekort en stapelen de werkzaamheden zich op? Apics Flexjobs is jouw snelle oplossing! Binnen zeven dagen stellen zij kandidaten voor aan de opdrachtgever. Ze begrijpen dat het cruciaal is om de juiste mensen op het juiste moment te hebben. Daarom handelen ze snel en effectief.

 

Scherm­afbeelding 2023-12-06 om 11.33.26.png
Maak gratis je cv met de generator!
`
Via: Alphens.nl

Ervaar het gemak van de gratis CV-generator van Apics Flexjobs, waarmee binnen enkele minuten een indrukwekkend curriculum vitae voor jou wordt gecreëerd. Het is zo eenvoudig! Voer simpelweg jouw gegevens in, kies een gewenst ontwerp, en voilà! Daar staat jouw professionele CV klaar. 

Eskens process_Mike Pennewaard_advertorial.png
Maak kennis met Mike Pennewaard van Eskens
`
Via: Alphens.nl

Maak kennis met Mike Pennewaard, 24 jaar met een afgeronde opleiding 1e monteur Mechatronica  aan het ID college (wat nu het mbo Rijnland is). Via oud Technisch directeur en tevens oud eigenaar Joost Poot is hij in contact gekomen met Eskens en sinds 2021 onderdeel geworden van het Process team als Field service engineer.

1701427443929.jpeg
Apics Flexjobs voor jouw baan in de logistiek
`
Via: Alphens.nl

Ben je momenteel op zoek naar een uitdagende baan in de dynamische logistieke branche? Neem dan gerust contact op met Apics Flexjobs, waar ze beschikken over een uitgebreid netwerk van werkgevers en hun enthousiast inzetten om je met de juiste kansen te verbinden. 

Eskens.jpg
Maak kennis met Eskens collega Robert!
`
Via: Alphens.nl

Maak kennis met Robert Morrison, ooit begonnen als bakker in Schotland, waar hij is geboren en getogen, en nu maakt hij onderdeel uit van het team bij Eskens Tinting Solutions (ETS) als Werkplaats coördinator.

Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?