Bike Koerier.jpg
Werken bij Bikekoerier.com: sportief, gezellig én duurzaam
`
Via: Alphens.nl

Geld verdienen terwijl je actief bezig bent in de buitenlucht? Werken op avonden die jou uitkomen én bijdragen aan een groene leefomgeving? Kies dan voor de ideale (bij)baan, als Bikekoerier! In het groene peloton is nu een plek vrij voor jou.

Advertorial banner (PI Alphen).png
Wervingsdag PI Alphen 24 juni
`
Via: Alphens.nl

Op zaterdag 24 juni organiseert PI Alphen een wervingsdag van 09:00 uur tot 12:00 uur. Hier kan iedereen die op zoek is naar een baan of zich wil oriënteren, een kijkje nemen binnen de muren. Ook kunnen vragen worden gesteld aan medewerkers uit diverse vakgebieden.

froot productie.jpeg
Teamleider Logistiek bij Froot
`
Via: Alphens.nl

Als Teamleider Logistiek ben je bij Froot een belangrijke schakel. Je speelt een cruciale rol in het coördineren van de logistieke processen. We hebben je in alle facetten van het bedrijf nodig.

VL-TEAM.v1.jpg
Verdel Logistiek groeit door en zoekt versterking
`
Via: Alphens.nl

Verdel Logistiek wil vooruitstrevend zijn in het leveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening bij logistieke vraagstukken en duurzame relaties opbouwen door een betrouwbare en flexibele partner te zijn. En daar hebben ze jouw hulp bij nodig!

Froot Bezorger 1.jpg
Iedereen kan bezorger zijn bij Froot
`
Via: Alphens.nl

Als student, moeder, vader of pensionaris op zoek naar een parttime job? Bij Froot kan iedereen bezorger zijn. Lekker rijden met een muziekje aan, beetje tillen, klanten blij maken met vers fruit én prima verdienen? Froot groeit en kijkt uit naar jouw komst!

Rabobank
Rabobank helpt energiecoöperaties in Zuid-Holland met de Rabo Ontwikkelbijdrage voor Energiecoöperaties
`
Via: Alphens.nl

Energiecoöperaties in Zuid-Holland kunnen vanaf 15 mei een bijdrage bij Rabobank aanvragen voor kosten die zij maken in de oriëntatie- en ontwikkelfase van een project. Met als doel om samen de energietransitie te versnellen.

froot fruitkistje.jpg
Lekker rijden en klanten blij maken: als bezorger bij Froot zit je goed
`
Via: Alphens.nl

Als bezorger van hot naar her, bus in en bus uit? Nee hoor, niet bij Froot. In plaats van 140 tot 200 stops per dag, ga jij langs bij enkele tientallen klanten per dag. Jij houdt namelijk van rijden, niet van stoppen. Zo heb je ook genoeg tijd om een muziekje te luisteren. Dat klinkt goed toch? 

Word jij ons nieuwe lid van de Raad van Toezicht (Alphens).jpg
Junis Kinderopvang zoekt nieuw lid bij de Raad van Toezicht
`
Via: Alphens.nl

Vrije vogels, veilig nest. Als maatschappelijke onderneming biedt Junis kinderen een veilige omgeving waar ze vrijuit kunnen groeien en met elkaar de wereld verkennen. Uiteraard zijn ouders, scholen en gemeenten hier nauw bij betrokken. Want ze doen het allemaal samen. Maar wel, zoals ze bij Junis zeggen: op je eigen wijs. Dat geldt voor de kinderen, voor de collega’s en ook voor de Raad van Toezicht, die nu op zoek is naar een nieuw lid. Wie komt per 1 juni 2023 de organisatie verder vooruit helpen?

de bloemenjongen.png
Leerzame, goedbetaalde bijbaan vanaf 15 jaar bij De bloemenjongen
`
Via: Alphens.nl

Is jouw zoon of dochter op zoek naar een (nieuwe) bijbaan? Start een eigen bloemenwijk en verdien geld met een sociale bijbaan, leer met geld omgaan en begin van jongs af aan al met ondernemen.

Apics SEO formaat (4).jpg
Wat maakt logistiek werk zo leuk?
`
Via: Alphens.nl

Logistiek werk is een dynamische en boeiende sector die een breed scala aan uitdagingen biedt. Maar wat maakt logistiek werk nu zo leuk?

cv maken.jpg
Cv maken met deze 8 onderdelen en tips!
`
Via: Alphens.nl

Cv maken! Ga jij solliciteren voor een baan? Dan kan een curriculum vitae, oftewel een cv, niet ontbreken. Maar hoe maak je nou een goed cv? Apics Flexjobs geeft jou alle ins en outs over het schrijven van een goed cv. Gelukkig moet dat na het lezen van dit artikel wel goedkomen! 

LIGGEND John_Kroes en Partners.jpg
Samengesteld
`
Via: Alphens.nl

Ze kenden elkaar al jaren van de voetbal. Hij jeugdtrainer en zij stond al jaren achter de bar. Tijdens een verenigingsfeestje was de vlam overgeslagen.

headhunter.v1.jpg
Voordelen van het werken met een Headhunter in regio Alphen
`
Via: Alphens.nl

Een headhunter, ook wel executive recruiter genoemd, helpt bedrijven bij het vinden van toptalent, vaak op korte termijn. Hoewel deze functie vergelijkbare verantwoordelijkheden heeft als een recruiter, zijn headhunters personen of bedrijven die een dienst verlenen aan een werkgever, terwijl recruiters intern of extern met een werkgever kunnen samenwerken.

geld-lenen-alphen-aan-den-rijn.jpg
Geld lenen in Alphen aan den Rijn minder populair dan gemiddeld
`
Via: Alphens.nl

Inwoners van Alphen aan den Rijn lenen minder hoge bedragen dan gemiddeld in Nederland. Dat blijkt uit de Datamonitor lenen van de financiële vergelijkingssite Geld.nl. Gemiddeld leenden inwoners uit Alphen aan den Rijn bij een lening aanvraag 13.133 euro in 2022. Dat is 3 procent minder dan het gemiddelde in Nederland van 13.595 euro.

22.01760.01 Duijvelaar - arbeidsmarkt advertorial Danny-Alphens_V1.jpg
Danny groeit bij Duijvelaar, van stagiair naar productmanager
`
Via: Alphens.nl

Danny: “In 1995 deed ik mijn afstudeerproject van de Amsterdamse Scheepvaartschool bij Duijvelaar Pompen. Nu nog een baan; de behulpzame dames van de marketingafdeling van Duijvelaar hebben mij destijds geholpen met het schrijven van mijn sollicitatiebrief. Ik werd aangenomen en ik ben nu productmanager bij Duijvelaar. Maar ik ben daar ooit begónnen als servicemonteur.”

Museumpark Archeon
Banen- en Informatiemarkt op Museumpark Archeon
`
Via: Alphens.nl

Museumpark Archeon is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en collega’s. In samenwerking met de Vereniging Vrienden van Archeon wordt een informatiemarkt in de Romeinse Herberg georganiseerd. Archeon zoekt jaarlijks nieuwe collega-vrijwilligers en nieuwe collega’s ter versterking voor het nieuwe seizoen. 

Thijs Standbouw
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan naar de Meet & Greet van Thijs Standbouw
`
Via: Alphens.nl

Bij het familiebedrijf Thijs Standbouw is het team continu in beweging. Door hun jarenlange ervaring in beurs- en standbouw kunnen zij met trots zeggen dat ze gespecialiseerd zijn in het bouwen van beurzen en beursstands op zowel nationaal als internationaal niveau.

LIGGEND John_Kroes en Partners.jpg
Kama-jaja-jippie-jippie-jee!
`
Via: Alphens.nl

Je moet hem kennen, Orlando Pfister! Mocht je hem niet kennen, niet getreurd, hij kent jou of mij waarschijnlijk ook niet. Maar deze Orlando Pfister heeft zich inmiddels onsterfelijk gemaakt. Sinds 26 november jongstleden mag hij zich de klusser van het jaar noemen.

Vrijwilligerscampagne Bibliotheek
Ga jij ook voor zinvol vrijwilligerswerk bij Bibliotheek Rijn en Venen?
`
Via: Alphens.nl

Wil jij met een voldaan gevoel van je werk thuiskomen? Zet jij je met hart en ziel in voor anderen? En geniet je ervan om anderen te ondersteunen en een fijne tijd te geven? Word vrijwilliger bij Bibliotheek Rijn en Venen!

Froot_Josh (3).jpeg
Aan de slag als Account Manager? Bij Froot zit je goed!
`
Via: Alphens.nl

Ben jij een echte salestijger? Froot zoekt een Account Manager. Een enthousiast persoon die stevig in de schoenen staat. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Eigenaar Jan Willem Hoek vertelt je alle ins en outs over de functie!

Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?