2B-elektrotechniek-bodegraven-led-verlichting.jpeg
Waarom steeds meer bedrijven voor duurzame en besparende elektrotechnische oplossingen kiezen
`
Via: Alphens.nl

Als elektrotechnisch vakspecialist ontwerpt en realiseert 2B Elektrotechniek BV slimme oplossingen voor bedrijfspanden, kantoren en opslagruimtes met veilige en zuinige installaties. Of het nu gaat om vervangen of onderhoud, er zijn verschillende manieren om te besparen op energie.

gek van fietsen
Volop uitdagende vacatures bij Gek van Fietsen.nl
`
Via: Alphens.nl

De fietsbranche is de laatste jaren aan een sterke opmars bezig. Ondanks de coronacrisis zet deze lijn zich voort en dat zorgt bij Gek van Fietsen voor een fors groeiend aantal klanten. Dat betekent dat er ook volop wordt gezocht naar nieuwe werknemers!

zuijdervliet turkenburg
Dit zijn de belangrijkste fiscale wijzigingen van Prinsjesdag 2020
`
Via: Alphens.nl

Dinsdag 15 september was het Prinsjesdag. Bent u benieuwd wat de Miljoenennota en de Rijksbegroting betekenen voor uw bedrijf? Heeft u een overzicht nodig van de belangrijkste punten? Administratiekantoor Zuijdervliet & Turkenburg geeft ondernemers inzicht in de belangrijkste wijzigingen. 

Sanne Poll Promotion
Voor persoonlijke kerstpakketten ga je naar Poll Promotion
`
Via: Alphens.nl

Over 92 dagen is het alweer zover, dan is het kerst. Ben jij op zoek naar een bijzonder en persoonlijk kerstpakket voor jouw werknemers? Dan ben je bij Poll Promotion aan het goede adres! 

voa2020
Elles in 't Veld voorzitter VOA
`
Via: Alphens.nl

Tijdens een feestelijke jaarvergadering van de Vereniging van Ondernemingen in Alphen (VOA) is Elles in 't Veld benoemd tot de nieuwe voorzitter. 

ondertekenen_overeenkomst_ScalaCollege_Rijnvicus_4.jpg
Scala College gaat langdurige samenwerking aan met Rijnvicus
`
Via: Alphens.nl

Al sinds 2008 maakt Rijnvicus alle locaties van het Scala College schoon. Met deze nieuwe samenwerkingsovereenkomst tussen beide bedrijven wordt de werkgelegenheid van vele medewerkers van Rijnvicus gecontinueerd. De vier schoolgebouwen van het Scala College zijn zo verzekerd van goed onderhoud.

foto cv.nl.jpg
Handige checklist voor je sollicitatiegesprek
`
Via: Alphens.nl

Wil je uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek? Dan zul je met een goed geschreven en aantrekkelijk ogend cv door de eerste selectieronde moeten komen. Een taak die je jezelf heel makkelijk kunt maken door te werken met een cv sjabloon. Zo wordt een cv opstellen een fluitje van een cent en zit je voor je het weet tegenover je toekomstige baas.

kantoor woonforte.jpg
Woonforte zoekt commissaris Financiën en Control
`
Via: Alphens.nl

Ben jij een expert op het gebied van financiën, control en risicomanagement bij woningcorporaties? Ben jij een deskundige, onafhankelijke toezichthouder met een kritische geest en een can-do mentaliteit? Heb je een goede mix tussen ziel en zakelijkheid, hart voor wonen en oog voor onze huurders en stakeholders? Dan is commissaris zijn bij Woonforte wellicht iets voor jou!

poll promotion sanne strandbal.jpeg
Bedrijven doen iets extra’s om thuiswerkers blijk van waardering te geven
`
Via: Alphens.nl

Poll Promotion is dé specialist op het gebied van persoonlijke relatiegeschenken, bedrijfskleding, promotieartikelen en kerstpakketten. Ook tijdens de eerste maanden van de corona-uitbraak ging dat gewoon door. “Bedrijven laten de waardering voor hun personeel meer dan ooit blijken met een persoonlijke attentie”, vertelt eigenaresse Sanne van de Poll.

buurten en zo welkom.jpg
Visie-R Facilities: maatschappelijk verantwoord ondernemen
`
Via: Alphens.nl

Het bedrijf Visie-R Facilities is niet zomaar een bedrijf. Behalve een professioneel dienstenbedrijf, geven zij mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een kans op een opleiding tot professionals. Hiervoor is het werk- en leerbedrijf op zoek naar een ervaren bedrijfsleider die het bedrijf verder op kan bouwen.

wille donker pand.JPG
Herinnering: Wille Donker advocaten organiseert webinar ‘Reorganiseren in 60 minuten’
`
Via: Alphens.nl

Vorige week donderdag ging Alphens.nl in gesprek met de advocaten van Wille Donker. Wij spraken met hen over het webinar ‘Reorganiseren in 60 minuten’, waarin de advocaten van Wille Donker de Alphense ondernemers (kosteloos) zullen bijpraten over de kansen en risico’s van reorganiseren.

Online boekhouden_goedoporde.v1.jpg
Hoe zorg jij dat de administratie van je bedrijf op orde is?
`
Via: Alphens.nl

Werk je in een Excel bestand? Ga je nog met mappen en een schoenendoos naar je boekhouder? Of werk je met een online boekhoudprogramma? GoedOpOrde.nl is absoluut een voorstander van online boekhouden! Waarom? Dat lees je hier.

wille donker pand.JPG
Wille Donker advocaten organiseert webinar ‘Reorganiseren in 60 minuten’
`
Via: Alphens.nl

Reorganiseren in coronatijd: het is soms helaas onvermijdelijk. Naast het feit dat reorganiseren ingrijpend kan zijn, vereist een reorganisatie de nodige (vak)kennis. De advocaten van Wille Donker willen deze kennis graag delen en de Alphense ondernemers op dit punt bijpraten. Alphens.nl ging met hen in gesprek.

balance crediet support.jpeg
Balance Credit Support – dé incassopartner in Alphen met een persoonlijke benadering
`
Via: Alphens.nl

Openstaande facturen, dat blijft iets vervelends waar veel bedrijven tegen aanlopen. Gelukkig kun je sinds november 2019 terecht bij incassopartner Balance Credit Support.

Teamfoto GoedOpOrde.nl goedoporde.jpg
Werken bij GoedOpOrde.nl, iets voor jou?
`
Via: Alphens.nl

Werken in de financiële wereld suf en stoffig? Niet bij GoedOpOrde.nl! Met een jong en gemotiveerd team van financieel professionals ondersteunen zij ondernemers zo optimaal mogelijk in Alphen aan den Rijn.

Grote reorganisatie Spanbeton: tweederde van personeel verliest baan
Grote reorganisatie Spanbeton: tweederde van personeel verliest baan
`
Via: Dorpsoverleg Koudekerk

KOUDEKERK AAN DEN RIJN - Het Koudekerkse Spanbeton ontslaat tweederde van het personeel. Zo'n tachtig van de circa 120 medewerkers komen op straat te staan omdat het bedrijf stopt met de productie van prefab-bruggen. Dat meldt het Leidsch Dagblad.

hoogendoorn_joshwalet.jpeg
Electro World Hoogendoorn blijft bezorgen, installeren en repareren
`
Via: Alphens.nl

Bezorgen, installeren en repareren in tijden van de coronacrisis? Bij Electro World Hoogendoorn kan het gewoon, maar uiteraard wel met de nodige maatregelen. Hoe? Medewerker Christian legt het uit.

time management.jpg
Timemanagement op je (thuis)werkplek
`
Via: Alphens.nl

Ook de werkende wereld is in de ban van het coronavirus. Iedereen die werk heeft dat zich daarvoor leent, moet thuiswerken. Maar hoe doe je dit? Coach Riëtte Bol helpt je hierbij.

zuijdervliet turkenburg
Zuijdervliet & Turkenburg biedt begeleiding tijdens coronacrisis
`
Via: Alphens.nl

Als ondernemer komt er nu erg veel op u af. U staat voor diverse keuzes en wordt ertoe gedwongen u goed te laten informeren over wat deze crisis betekent voor u en uw onderneming. Welke keuzes maakt u en zijn dat verstandige keuzes? Tijdens de coronacrisis geeft Zuijdervliet & Turkenburg u tips en adviezen. 

Alphens bedrijf produceert volop desinfecterende handgels voor Nederlandse markt
Alphens bedrijf produceert volop desinfecterende handgels voor Nederlandse markt
`
Via: Alphens.nl

Momenteel zijn er zogenaamde ‘ontsmettende’ handgels in omloop die tegen hele hoge prijzen worden aangeboden. Edwin Lapré, eigenaar van het Alphense bedrijf The Feel Good Company, waarschuwt hiervoor. “Ze spelen met de gezondheid van anderen.”

Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?