LIGGEND John_Kroes en Partners.jpg
Samengesteld
`
Via: Alphens.nl

Ze kenden elkaar al jaren van de voetbal. Hij jeugdtrainer en zij stond al jaren achter de bar. Tijdens een verenigingsfeestje was de vlam overgeslagen.

headhunter.v1.jpg
Voordelen van het werken met een Headhunter in regio Alphen
`
Via: Alphens.nl

Een headhunter, ook wel executive recruiter genoemd, helpt bedrijven bij het vinden van toptalent, vaak op korte termijn. Hoewel deze functie vergelijkbare verantwoordelijkheden heeft als een recruiter, zijn headhunters personen of bedrijven die een dienst verlenen aan een werkgever, terwijl recruiters intern of extern met een werkgever kunnen samenwerken.

geld-lenen-alphen-aan-den-rijn.jpg
Geld lenen in Alphen aan den Rijn minder populair dan gemiddeld
`
Via: Alphens.nl

Inwoners van Alphen aan den Rijn lenen minder hoge bedragen dan gemiddeld in Nederland. Dat blijkt uit de Datamonitor lenen van de financiële vergelijkingssite Geld.nl. Gemiddeld leenden inwoners uit Alphen aan den Rijn bij een lening aanvraag 13.133 euro in 2022. Dat is 3 procent minder dan het gemiddelde in Nederland van 13.595 euro.

22.01760.01 Duijvelaar - arbeidsmarkt advertorial Danny-Alphens_V1.jpg
Danny groeit bij Duijvelaar, van stagiair naar productmanager
`
Via: Alphens.nl

Danny: “In 1995 deed ik mijn afstudeerproject van de Amsterdamse Scheepvaartschool bij Duijvelaar Pompen. Nu nog een baan; de behulpzame dames van de marketingafdeling van Duijvelaar hebben mij destijds geholpen met het schrijven van mijn sollicitatiebrief. Ik werd aangenomen en ik ben nu productmanager bij Duijvelaar. Maar ik ben daar ooit begónnen als servicemonteur.”

Museumpark Archeon
Banen- en Informatiemarkt op Museumpark Archeon
`
Via: Alphens.nl

Museumpark Archeon is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers en collega’s. In samenwerking met de Vereniging Vrienden van Archeon wordt een informatiemarkt in de Romeinse Herberg georganiseerd. Archeon zoekt jaarlijks nieuwe collega-vrijwilligers en nieuwe collega’s ter versterking voor het nieuwe seizoen. 

Thijs Standbouw
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan naar de Meet & Greet van Thijs Standbouw
`
Via: Alphens.nl

Bij het familiebedrijf Thijs Standbouw is het team continu in beweging. Door hun jarenlange ervaring in beurs- en standbouw kunnen zij met trots zeggen dat ze gespecialiseerd zijn in het bouwen van beurzen en beursstands op zowel nationaal als internationaal niveau.

LIGGEND John_Kroes en Partners.jpg
Kama-jaja-jippie-jippie-jee!
`
Via: Alphens.nl

Je moet hem kennen, Orlando Pfister! Mocht je hem niet kennen, niet getreurd, hij kent jou of mij waarschijnlijk ook niet. Maar deze Orlando Pfister heeft zich inmiddels onsterfelijk gemaakt. Sinds 26 november jongstleden mag hij zich de klusser van het jaar noemen.

Vrijwilligerscampagne Bibliotheek
Ga jij ook voor zinvol vrijwilligerswerk bij Bibliotheek Rijn en Venen?
`
Via: Alphens.nl

Wil jij met een voldaan gevoel van je werk thuiskomen? Zet jij je met hart en ziel in voor anderen? En geniet je ervan om anderen te ondersteunen en een fijne tijd te geven? Word vrijwilliger bij Bibliotheek Rijn en Venen!

Froot_Josh (3).jpeg
Aan de slag als Account Manager? Bij Froot zit je goed!
`
Via: Alphens.nl

Ben jij een echte salestijger? Froot zoekt een Account Manager. Een enthousiast persoon die stevig in de schoenen staat. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Eigenaar Jan Willem Hoek vertelt je alle ins en outs over de functie!

froot fruitkistje.jpg
Lekker rijden en klanten blij maken: als bezorger bij Froot zit je goed
`
Via: Alphens.nl

Als bezorger van hot naar her, bus in en bus uit? Nee hoor, niet bij Froot. In plaats van 140 tot 200 stops per dag, ga jij langs bij enkele tientallen klanten per dag. Jij houdt namelijk van rijden, niet van stoppen. Zo heb je ook genoeg tijd om een muziekje te luisteren. Dat klinkt goed toch? 

Vrijwilligerscampagne Bibliotheek
Bibliotheek Rijn en Venen is op zoek naar jou
`
Via: Alphens.nl

Wil jij jouw plezier in voorlezen overbrengen op kinderen en hun ouders? Heeft het werken met DigiD geen geheimen meer voor jou? Of geef je jouw kennis van techniek graag spelenderwijs door aan de jongere generatie? Word dan vrijwilliger bij Bibliotheek Rijn en Venen. 

Apics CV Generator
Maak je CV met de Apics Flexjobs CV Generator
`
Via: Alphens.nl

De vakanties zijn voorbij en het normale leven is weer begonnen. Voor veel mensen is dit dan ook het moment om te beginnen met werken of te wisselen van baan. Om dit te doen heb je natuurlijk wel een goed CV nodig, maar hoe maak je dit? Via de Apics Flexjobs CV generator natuurlijk!

alphia (2).jpg
Word jij de nieuwe keukenprins of -prinses bij Alphia?
`
Via: Alphens.nl

Voetbalvereniging Alphia wordt vaak de gezelligste vereniging in Alphen aan den Rijn genoemd. Voetbalmoeders aan de koffie of vriendenteams met een biertje, het is altijd druk in de kantine. Kom jij een handje helpen?

Froot Bezorger 1.jpg
Iedereen kan bezorger zijn bij Froot
`
Via: Alphens.nl

Als student, moeder, vader of pensionaris op zoek naar een parttime job? Bij Froot kan iedereen bezorger zijn. Lekker rijden met een muziekje aan, beetje tillen, klanten blij maken met vers fruit én prima verdienen? Froot groeit en kijkt uit naar jouw komst!

Brugwachtertje aan den Rijn
Brugwachtertje aan den Rijn zoekt nieuwe vrijwilligers
`
Via: Alphens.nl

Vind jij het leuk om als vrijwilliger mee te helpen op het leukste plekje in het centrum van Alphen aan den Rijn? Dan is Brugwachtertje aan den Rijn op zoek naar jou!

LIGGEND John_Kroes en Partners.jpg
Het boerenverstand
`
Via: Alphens.nl

Je boerenverstand gebruiken. Wie kent de uitdrukking niet? Boeren zijn praktisch ingesteld, die voor veel problemen een oplossing weten te vinden. Soms worden problemen wel erg groot en schiet ook het boerenverstand wel eens tekort.

ADV 333travel
Geen mooier vak dan vakantie
`
Via: Alphens.nl

De Alphense reisorganisatie 333travel heeft een aantal leuke vacatures openstaan. Wil jij werken bij een hippe en gezellige organisatie waar het personeel op nummer 1 staat? Lees dan snel verder.

blue bricks.jpg
Blue Bricks hoogste nieuwe binnenkomer op lijst met Best Workplaces 2022
`
Via: Alphens.nl

Op 2 juni behaalde consultancybureau Blue Bricks de derde plaats op de lijst met Best Workplaces 2022. Een geweldige waardering voor het bedrijf in Alphen aan den Rijn, dat hiermee z’n wens om de meest aantrekkelijke werkgever van Nederland te zijn alle eer aan doet. “Wij zetten de medewerker op één in alles wat wij doen”, bevestigde operationeel directeur en mede-eigenaar Richard Enthoven tijdens het feest bij de bekendmaking. “Dit is een extra bevestiging dat deze radicale aanpak loont.”

izo thuiszorg.jpg
Kom jij bij de leukste thuiszorgorganisatie van Alphen en omstreken werken?
`
Via: Alphens.nl

Thuiszorg IZO is sinds 1998 een begrip in Alphen aan den Rijn en omgeving. Zij bieden huishoudelijke ondersteuning, begeleiding en persoonlijke verzorging en verpleging.

eskens advertorial.jpg
HR pro? MarCom Specialist? Servicedesk Medewerker? Eskens Group B.V. biedt je een kleurrijke job!
`
Via: Alphens.nl

Je bent misschien wel eens langs de gevangenis gereden, zonder te weten dat daar tegenover Eskens Group B.V. gevestigd is. Achter de voordeur van het pand aan de Distributieweg met de grijze gevel en het geel-blauwe logo gaat dit internationale bedrijf schuil. Eskens is gespecialiseerd in onder meer verfmengmachines. Naast expert en markleider op hun vakgebied is Eskens ook nog eens een innovatieve en kleurrijke Alphense werkgever.

Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?