Amarant

Amarant

Adresgegevens

Lupinesingel 11,
2403 CM
ALPHEN AD RIJN
0172424824

Welkom bij BSO Amarant!

Per 1 september 2014 zijn wij gestart met deze nieuwe BSO in basisschool ‘de Stromen’ locatie Lupinesingel. Op deze nieuwe BSO is er van alles te doen voor de kinderen! Zo is er de kookclub Puur Natuur maar is er ook veel aandacht voor creativiteit, natuur en sport. Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons maandprogramma door op de activiteiten tab te klikken. Naast dat de kinderen veel plezier kunnen beleven krijgen ze hier ook de ruimte om zich verder te ontwikkelen.

Hoe leuk is de stint?!

Heel erg leuk volgens de kinderen van de scholen Het Startblok en de Mare Schelforst! Maar de kinderen hebben ook de mogelijkheid om onder begeleiding van de scholen; De Stromen, Hobbitburcht, Mare Schelforst en Het Startblok naar BSO Amarant te fietsen. Lekker even uitwaaien om daarna aan tafel thee of limonade en een cracker te eten.

Met de stint zullen de kinderen ook meegenomen worden om de wijk en omgeving te ontdekken! Zo is de boomgaard Bronhoeve al een keer bezocht om appels en peren te plukken.

De stint is een electrische bolderwagen die de kinderen kan vervoeren.

Locatie

BSO Amarant bevindt zich aan de achterzijde van de school ‘de Stromen’ waar kinderen de beschikking hebben over een moestuin, een groot sportveld en zijn er 2 speeltuinen, een voor de jonge kinderen en een voor de oudere kinderen. Voor ieder kind wat wils! Klik op het kopje hieronder voor meer informatie en een sfeerimpressie van de kookclub Puur Natuur.  

Vakantie

Tijdens de vakanties worden de kinderen van BSO Amarant op locatie BSO ’t Kraaiennest (4-7 jaar) en thema BSO PaddenPoel (8-13 jaar) opgevangen. 

Bedrijfsgegevens

Contact e-mail adres:
amarant@junis.nl
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?