Gek van Fietsen heeft meerdere vacatures en is op zoek naar versterking in de Service & techniek afdeling. Het familiebedrijf in Alphen aan den Rijn heeft plek voor een ervaren monteur, een e-bike specialist, een leerling monteur en een werkplaats chef. Ben je op zoek naar afwisselend werk, met voldoende uitdaging en ben jij ook Gek van Fietsen? Dan zijn wij op zoek naar jou!?

Over Gek van Fietsen.nl

Gek van Fietsen is al jarenlang een toonaangevende dealer van topmerken in het Groene Hart. Met onder andere Giant, Koga, Qwic, Stromer en Cervélo groeit het aanbod topmerken en high-end producten.

"Wij staan bekend om de kwaliteit die wij leveren, zowel bij nieuwe fietsen als bij reparatie en onderhoud", vertelt Rik de Bruin. "We hebben een uitgebreide collectie fietsen, aangevuld met een groot assortiment kleding, schoenen en accessoires. Onze klanten zijn fietsers van alle leeftijden en categorieën, die op een prima service vertrouwen."

Bekijk alle vacatures op de website https://www.gekvanfietsen.nl/vacatures.html of op de vacaturepagina van Alphens.nl en stuur je cv en motivatie naar rikdebruin@gekvanfietsen.nl

gek van fietsen logo en adresgegevens.PNG