"Ons parkeerterrein staat helemaal vol met auto’s. Daarnaast hebben wij een extra bedrijfshal aangeschaft waar wij nog een honderd extra occasions en nieuwe voorraad kwijt kunnen. Dit moet ook allemaal klaar gemaakt worden en daarom hebben wij ook extra handen nodig in de werkplaats. In 2022 willen wij klaar zijn voor de toekomst", aldus Van Ekris.

Ben jij niet bang voor verandering en toe aan vooruitgang? Klaar om te werken bij een echt familiebedrijf en te bouwen aan je toekomst als eerste monteur of tweede monteur? Ben jij toe aan duidelijkheid, goed salaris en een goede opleiding intern bij Toyota? Van Ekris zit in een heel mooi pand aan de afslag Alphen aan den Rijn, kom gerust eens langs! Of kijk op de site voor meer informatie over de vacature.

Tekst loopt door onder de foto

van ekris prijs team.jpg

Ben je enthousiast en positief ingesteld en voldoe je aan bovenstaande eisen? Mail dan je CV en motivatie naar Reinier van Bloemendal rvanbloemendal@vanekris.nl of kom gewoon even langs. Van Ekris laat je tijdens de eerste kennismaking graag hun bedrijf zien en je mogelijke nieuwe collega's, zodat jij een complete indruk krijgt van het bedrijf. Een dagje proefdraaien is ook en optie die ze graag aanbieden. 

Toyota Van Ekris, de Toyota dealer voor Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop en omgeving

Toyota Van Ekris is de officiële Toyota dealer van de omgeving Alphen a/d Rijn, Nieuwkoop, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Noorden, Korteraar, Vrouwenakker en Woerdense Verlaat. ‘’Voor alle nieuwe Toyota’s en occasions evenals onderhoud en APK, ben je bij ons aan het juiste adres!’’

Altijd een vestiging in de regio met vestigingen in Alphen aan den Rijn en Mijdrecht. Bekijk ook eens de site www.vanekris.nl.