De grote uitdaging is om te ontdekken hoe je hier als (totale) vereniging concreet invloed op hebt én om dat ook echt te verankeren binnen de vereniging. Hoe? Kom als bestuur en/of vrijwilligerscoördinator kennis opdoen bij de (kosteloze) inspiratiesessie 'Vrijwilligersmanagement' op donderdag 26 maart bij de Rabobank aan Het Oog 1 in Roelofarendsveen.

Wat brengt de kennissessie jullie vereniging?

Tijdens de inspiratiesessie op 26 maart:

  • Leer je met een vernieuwde blik kijken naar hoe je omgaat met vrijwilligers binnen jouw club;
  • Leer je hoe je als vereniging aansluit bij de drijfveren van vrijwilligers;
  • Krijg je concrete tips om binnen jouw vereniging de beste persoon voor een functie te vinden en te behouden;
  • Krijg je toegang tot de online module ‘vrijwilligersmanagement’;
  • Leer je hoe je de nieuwe inzichten voor werving en behoud van vrijwilligers verankert binnen de vereniging;
  • Ontmoet je andere bestuurders en vrijwilligerscoördinatoren om ervaringen mee uit te wisselen en van elkaar te leren. 

Aanmelden

Maximaal 2 personen per vereniging kunnen zich via onderstaande link aanmelden voor de inspiratiesessie. Rabobank ontvangt jullie aanmelding graag vóór 19 maart. Vol is vol. Na aanmelding ontvangen jullie een link naar een e-learning die jullie ter voorbereiding op de inspiratiesessie kunnen volgen.

Aanmelden kan via deze link.

Achtergrond

Deze avond is een onderdeel van het programma Verenigingsondersteuning van Rabobank Groene Hart Noord. Als onderdeel van hun nieuwe sponsorbeleid willen zij, samen met hun partners NOC*NSF, Kunstbende en LKCA, verenigingen écht sterker maken door het delen van kennis en inzet van hun netwerk. Rabobank ontvangt de verenigingen op 26 maart graag vanaf 19:00 uur en ronden de avond af rond 22:00 uur met een hapje en een drankje. Voor vragen over deze avond kun je een mail sturen naar communicatie.rghn@rabobank.nl.