De vergelijkingssite onderzocht ook voor welke bestedingsdoelen er werd geleend in Alphen aan den Rijn. “Inwoners van Alphen aan den Rijn lenen het vaakst voor een auto”, vertelt Amanda Bulthuis, expert geld & verzekeringen bij Geld.nl. 30,6 procent van de lening aanvragen was voor dit doel. In heel Nederland was dat 28 procent.

Verder is geld lenen voor een verbouwing populair in Alphen aan den Rijn. 17,8 procent van de inwoners van Alphen aan de Rijn die een lening aanvroegen, leende voor dit doel, terwijl in heel Nederland 14,7 procent geld leent voor een verbouwing.

Geld lenen voor meubels kwam dan weer minder voor in Alphen aan den Rijn. Hier koos ‘slechts’ 4,4 procent van de aanvragers voor, tegenover 6,9 procent in heel Nederland.

Tip! Voordelig geld lenen in Alphen aan den Rijn? Bij geld lenen via Geld.nl maak je altijd eerst een vergelijking. De rentes verschillen namelijk flink per kredietverstrekker, waardoor je soms wel 393 euro minder betaalt voor de goedkoopste lening dan voor duurste lening. Vergelijken bespaart je dus veel geld!