Zijn de etentjes nog niet voorbij?

Heb jij nog verlate kerstdiners, (online) nieuwjaarsborrels of een gewoon gezellig etentje op de planning staan in januari? De schappen bij La Bodega ’87 staan weer vol met heerlijke bijpassende wijnen. Een romige Chardonnay voor bij een stukje vis, een heerlijke Primitivo voor bij een Italiaans gerecht of een dessertwijn voor bij de chocolade brownie. Dat klinkt goed toch? Dennis helpt je graag met een passend advies.

Online wijnproeverijen en proeverijboxen voor thuis

Nu de wijnbar nog gesloten is heeft La Bodega ’87 passende oplossingen om thuis alsnog van zo’n heerlijke proeverij te genieten. Denk een aan de wijnproeverijboxen voor thuis. Ga voor een kleine (3 wijnen) of grote (6 wijnen) box. Kies zelf je thema of geef je voorkeuren aan voor een land of bijvoorbeeld alleen rood of wit, dan houdt Dennis hier rekening mee. In de box vind je een korte handleiding, aromawiel, notitieformulier en wijnbeschrijvingen met wijn- en spijstips.

La Bodega ’87 organiseert ook online wijnproeverijen op aanvraag. De wijnen kan je dan afhalen of worden bij je thuisbezorgd en op een afgesproken moment vindt de online wijnproeverij plaats. Dennis legt je dan alles uit over de herkomst van de wijnen, wat je proeft en andere leuke bijzondere weetjes.

Las je even een Dry January in? Dennis heeft ook een aanbod alcoholvrije wijnen zodat jij alsnog gezellig met een ‘wijntje’ aan het diner kan zitten.

La Bodega ’87 is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Aankomende week is de winkel vanaf woensdag geopend. Je vindt de wijnwinkel en wijnbar op de Raadhuisstraat 410.

Meer weten over wijn en op de hoogte blijven van alles rondom La Bodega ’87? Volg hen op Facebook en Instagram. Online wijn kopen? Bekijk het assortiment op labodega87.nl.