Het Apics Flexjobs logo heeft al even terug een update gehad, maar nu was het dan eindelijk tijd om deze nieuwe stijl ook door te voeren in hun website! De nieuwe website is overzichtelijker, duidelijker en voorzien van de nieuwste vacatures.

Ben jij op zoek naar een leuk bedrijf, waar je voor een lange tijd kunt werken, in een leuk team, én voor een goed salaris? Stop met zoeken! Apics Flexjobs heeft namelijk een groot aanbod aan verschillende logistieke bedrijven die de leukste en meest diverse banen aanbieden binnen de logistiek. Nieuwsgierig geworden naar de vacatures? Neem snel een kijkje! https://www.apicsflexjobs.nl/vacatures

Niet op zoek naar een baan maar wel naar logistiek personeel? Dan ben je bij Apics Flexjobs aan het juiste adres. Zij leveren kwalitatief goed personeel, met veel ervaring, die zin hebben om te starten én volledig voldoen aan jouw eisen. Ze leveren niet alleen personeel, maar ze denken ook graag met je mee.

Voor meer informatie kan je kijken op de vernieuwde website of vul het aanvraagformulier in op de website en zij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Apics Flexjobs is benieuwd wat je van de nieuwe website vindt!