Potential Activation

Adresgegevens

Europalaan 16,
2408 BG
ALPHEN AD RIJN
0658823500

Openingstijden

maandag:

09:00-18:00

dinsdag:

09:00-18:00

woensdag:

09:00-18:00

donderdag:

09:00-18:00

vrijdag:

09:00-18:00

Vanuit ons bedrijf bieden wij een breed scala aan diensten op het gebied van coaching, training en begeleiding, met een focus op persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en integrale organisatieverbetering.

Onze deskundige coaches en trainers werken nauw samen met individuen, leidinggevenden en teams om hun volledige potentieel te benutten en te groeien op zowel persoonlijk als professioneel vlak. We geloven sterk in het belang van authentiek leiderschap, waarbij leiders in staat zijn om hun eigen unieke stijl te ontdekken en te omarmen, en tegelijkertijd effectieve strategieën en vaardigheden te ontwikkelen om anderen te inspireren en te motiveren.

Onze programma's richten zich op het versterken van leiderschapscapaciteiten, het vergroten van zelfbewustzijn en emotionele intelligentie, het ontwikkelen van communicatievaardigheden, het bevorderen van samenwerking en het opbouwen van veerkracht. We zorgen voor een holistische benadering, waarbij we niet alleen individuele groei ondersteunen, maar ook organisatiebrede transformatie faciliteren.

Met onze integrale aanpak integreren we leiderschapsontwikkeling met organisatieverbetering, waarbij we kijken naar de bredere context van de organisatie en de impact van leiderschap op alle aspecten van het bedrijf. We helpen bij het creëren van een cultuur van betrokkenheid, vertrouwen en innovatie, waarin individuen en teams optimaal kunnen presteren en bijdragen aan het succes van de organisatie.

Onze passie ligt in het begeleiden van mensen en organisaties op hun reis naar groei, veerkracht en succes. We streven ernaar om een positieve en blijvende impact te creëren, zodat onze klanten zich kunnen ontwikkelen als authentieke leiders en hun organisaties kunnen transformeren naar meer effectieve en florerende entiteiten.

Lid van:

VOA

Bedrijfsgegevens

Directeur:
Mohammed Mazian
Contactpersoon:
Mohammed Mazian
Contact e-mail adres:
mohammed@potentialactivation.nl
PR:
Mohammed Mezian
BTW nummer:
NL865416230B01
KVK:
90695658
Actief in onderstaande landen:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?