Hippest Fashion

Hippest Fashion

Adresgegevens

Vorkweg 3,
2408 ZD
ALPHEN AD RIJN
0172706015

In de webshop van Hippest Fashion krijg je de gelegenheid in één keer je outfit samen te stellen. Hoe leuk is dat?!

Van Blutsgeschwister en King Louie tot Tranquillo en Le Pep!

Hippest Fashion biedt jou hippe trendy kleding van A labels in kleurrijke dameskleding. Daarnaast vind je in het assortiment bijbehorende accessoires als tassen, oorbellen, armbanden, panties en speldjes. De merken die Hippest fashion verkoopt zijn Blutsgeschwister, King Louie, Le Pep, Zilch, Who's That Girl, Tante Betsy, 4FunkyFlavours en Lien & Giel.

Bij elke nieuwe collectie word je verrast door bijzondere merken met hippe kleding voor dames met kleurrijke prints, verrassende pasvormen en van geweldige materialen.

Onze doelgroep? Gezellige hippe vrouwen!

Qua keuze in collecties springen zij in op een leuke gezellige doelgroep. Hippest Fashion is als webshop gespecialiseerd in bijzondere, kleurrijke, hippe dameskleding van leuke eigengereide merken. In de Hippest-Fashion webshop vind je dan ook een geweldig aanbod in niche merkkleding voor dames.

Klantenservice vinden zij een enorm belangrijke uitdaging, en zij zullen er dan ook hun uiterste best voor doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Veel shopplezier op Hippest-Fashion.nl!

Bedrijfsgegevens

Contact e-mail adres:
vera@hippest-fashion.nl
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?