Dutch Dream Slaapcomfort

Dutch Dream Slaapcomfort

Adresgegevens

Euromarkt 103,
2408 BD
ALPHEN AD RIJN
0172554000

Openingstijden

dinsdag:

10:00-17:30

woensdag:

10:00-17:30

donderdag:

10:00-17:30

vrijdag:

10:00-20:00

zaterdag:

10:00-17:00

Beddenspecialist met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Ter Aar Hazerswoude, Naaldwijk en Delft. Dutch Dream heeft een eigen fabriek in Ter Aar. Hier worden dagelijks en handmatig unieke boxsprings en matrassen geproduceerd. Een puur Hollandse productie.

Kwaliteit en een persoonlijke service bij Dutch Dream Slaapcomfort

Bij Dutch Dream staat een goede nachtrust centraal, want er is geen betere start van de dag dan uitgerust wakker te worden in een fijn comfortabel bed. Met een assortiment van diverse top merken nemen de slaapspecialisten graag de tijd om het perfecte bed voor jou samen te stellen. Met veel kennis en eerlijk advies kijken de adviseurs wat bij jou past. Vervolgens heb jij de keuze uit een ruim assortiment aan stoffen, kleuren en modellen. Vanzelfsprekend kan je vrijblijvend proefliggen op de uitgebreide collectie bedden, boxsprings, ledikanten, matrassen, textiel, waterbedden en hoofdkussens.

Een leuk feitje is dat alles uniek voor jou wordt gemaakt op Nederlandse bodem! Door deze eigen productie, kan je, je complete bed zelf samenstellen. Geniet jij straks ook weer van een heerlijke nachtrust?

Bedrijfsgegevens

Contact e-mail adres:
info@dutchdreamslapen.nl
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?