Sakura Finetek/Europe B.V.

Sakura Finetek/Europe B.V.

Adresgegevens

Flemingweg 10a,
2408 AV
ALPHEN AD RIJN
0885920087

Openingstijden

maandag:

08:30-17:00

dinsdag:

08:30-17:00

woensdag:

08:30-17:00

donderdag:

08:30-17:00

vrijdag:

08:30-16:30

Over ons
Sakura heeft haar succes en reputatie te danken aan het feit dat zij op het juiste moment ingenieuze oplossingen biedt voor de echte uitdagingen, waarmee laboratoria dagelijks geconfronteerd worden.
Onze rijke historie heeft ons een diepgaand inzicht gegeven in technologie, kwaliteit, betrouwbaarheid, ‘value for money’ en de wensen en eisen van onze klanten. Wij gebruiken deze kennis en passie om producten te ontwikkelen die anticiperen op behoeften in zowel de technologie als in de markt.

Onze Geschiedenis
De historie van Sakura gaat terug tot het jaar 1871, de vroege Meiji periode. Vóór 1870 heette het bedrijf Iwashiya en produceerde en verkocht het farmaceutische producten in heel Japan. De Iwashiya divisie voor medische uitrusting werd in 1871 opgericht en in 1887 werd het handelsmerk Sakura (letterlijk “Kersenbloesem”) geregistreerd. In de daaropvolgende 90 jaar produceerde het bedrijf een grote verscheidenheid aan medische hulpmiddelen, waaronder de eerste Japanse microscoop. In 1962 werd de bedrijfsnaam veranderd in Sakura Finetechnical Co., Ltd.

Sakura is de oorspronkelijke producent van de Tissue-Tek®, Cyto-Tek®, VIP® en Xpress® producten die in de loop der jaren de norm binnen de branche geworden zijn. Deze lijn van prestigieuze producten omvat eveneens de Accu-Edge® Blade Systemen, Uni-Cassette® Systemen en de Paraform® merken.

Sakura Finetek U.S.A., Inc. werd in 1986 in de Verenigde Staten opgericht. Dit bedrijf nam in 1994 de histologische en cytologische productlijnen van Miles Inc. over. In 1994 wordt Sakura Finetek Europe opgericht als onafhankelijke organisatie die rapporteert aan Sakura Finetek U.S.A., Inc. Het is de missie van Sakura Finetek Europe om de verkooporganisatie en de distributeurs te ondersteunen. Heden ten dage leveren wij de producten via ons netwerk van meer dan 60 Sakura verkoopvestigingen en distributeurs aan meer dan 100 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en India.

De organisatie ontwikkelt zich, professionaliseert zich en groeit doorlopend, en weet daardoor haar positie als betrouwbare en waardevolle partner in de pathologie te handhaven. Met het wereldwijde hoofdkantoor in de Verenigde Staten en regionale kantoren in Japan en Nederland wordt invulling gegeven aan de strategie van de wereldwijde vertegenwoordiging en kan de klant een optimale service en ondersteuning geboden worden.

Lid van:

VOA

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon:
Carin van Duuren, Office Manager
KVK:
28114362

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?