Pica Carcleaning & Detailing

Pica Carcleaning & Detailing

Adresgegevens

Ondernemingsweg 2-S,
2404 HN
ALPHEN AD RIJN
31622243884

Openingstijden

maandag:

08:30-18:00

dinsdag:

08:30-18:00

woensdag:

08:30-18:00

donderdag:

08:30-18:00

vrijdag:

08:30-18:00

zaterdag:

08:30-13:00

Leuk dat je mijn bedrijfspagina bezoekt, je zal vast op zoek zijn naar een oplossing voor jouw uitdaging. Of het nu een splinternieuwe auto of een occasion betreft. Het onderhoud van je bolide. Ga je dit zelf doen? Of win je informatie in om het met een gerust hart uit te kunnen besteden.

Je geliefde auto beschermen met hoogwaardige coatings. Of je probleem nu met lak schade, vervuild interieur, kapot lelijk leer te maken heeft of die vervelende deukjes in je auto. Wellicht een bron van ergernis al die krassen of krasjes in de lak die je tegenkomt tijdens het autowassen. Hij glimt niet meer zoals je gewend bent.

Ik ga je enthousiast maken. Zoek niet verder, je bent aan het juiste adres. Ik ontzorg je de schoonmaak en het onderhoud van je auto en heb klanten tot ver buiten de regio. Mijn klanten maken gebruik van een basis poetsbeurt tot uitgebreide professionele exclusieve high-end detailing. In een schone nette werkplaats wordt met grootste zorg, alsof het mijn eigen auto is, je auto behandeld met producten, passie, en vakmanschap die resultaat neerzetten. De auto weer netjes tot als nieuw! De kracht in deze is tevens een onderhoudsplan die je auto op langer termijn een meerwaarde biedt. Of het nu een basis poetsbeurt betreft of tot de meest uitgebreide detailing. Wel zo prettig en vertrouwd. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek en ontvang een leuk kadootje.

met vriendelijke groet,

Piet

Bedrijfsgegevens

Directeur:
Piet Boere
Contactpersoon:
Piet Boere
Contact e-mail adres:
info@picacarcleaning.nl
PR:
Piet Boere
KVK:
53085884
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?