Philadelphia Zorg

Philadelphia Zorg

Adresgegevens

Krabbescheer 1,
2408 ZB
ALPHEN AD RIJN
0623621314

Zorg en wonen

De deuren van de Koningshof zijn in 2010 opengegaan. Je woont dus in een prachtig nieuw pand. Er wonen hier zestien cliënten. Iedereen heeft een eigen appartement met een woonkamer, slaapkamer, douche en toiletruimte. Er zijn twee sfeervolle woonkamers voor gezamenlijk gebruik. Daar eten we samen. En doen we vaak ’s avond een spelletje of kijken we tv.

Er is ook een geweldige afgesloten binnentuin. Daar kun je heerlijk loungen. In de zomer zitten we daar ook vaak te BBQ-en en geven we af en toe een tuinfeest.

Er zijn twee groepen. De ene groep is wat zelfstandiger dan de andere groep. De begeleiding is voor iedereen op maat. We ondersteunen je precies waar jij het nodig hebt. Bij de een helpen we bij het indelen van de dag. Bij de ander ondersteunen we vooral bij de activiteiten buiten de deur. En bij de derde cliënt hebben we ook verzorgende taken.

Cliënten gaan overdag naar het werk of de dagbesteding. Daarvoor en daarna is de begeleiding er.
’s Nachts is er een slaapdienst. Dat geeft een veilig gevoel. Er is ook een aantal vrijwilligers. Die gaan met je zwemmen, een eindje fietsen of mee naar de kerk.

We wonen naast het winkelcentrum De Herenhof. Handig om even boodschappen te doen.

Bedrijfsgegevens

Contact e-mail adres:
recruitment@philadelphia.nl

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?