Maatschap Y.Griffioen/K.H.van Waveren

Maatschap Y.Griffioen/K.H.van Waveren

Adresgegevens

Grebbeberg 68,
2402 ZE
ALPHEN AD RIJN
0172432134

Praktijk Griffioen & Van Waveren
Bij praktijk Griffioen & Van Waveren zijn er 3 verschillende soorten behandelingen:

Fysiotherapie
Soepel bewegen… Het lijkt allemaal zo gewoon. Totdat u ergens last van krijgt. Dan ontdekt u dat veel moeiteloze bewegingen helemaal niet zo vanzelfsprekend zijn. Gelukkig is er met fysiotherapie vrijwel altijd iets aan te doen. Samen met u stellen we een effectief behandelplan op en worden bewegingen weer snel net zo normaal als vroeger.

Manueletherapie
Met Manuele therapie kunnen rugklachten, nekklachten, maar ook bijvoorbeeld pijn in schouder of elleboog zeer effectief worden behandeld. Het prettige is dat het resultaat van manuele therapie meestal direct na de behandeling al te merken is: de pijn is minder en de beweeglijkheid groter.

Oedeemtherapie
Oedeemtherapie is  met name gericht op de behandeling van lymfoedeem (vochtophoping). Lymfoedeem ontstaat vaak door beschadiging van lymfeklieren of lymfebanen na een operatie of bestralingen. Oedeemtherapie, door een gespecialiseerde oedeemfysiotherapeut, kan bestaan uit manuele lymfedrainage (een rustige, zachte vorm van massage), oefeningen, tapen, zwachtelen of het dragen therapeutisch elastische kousen. Ook leert u hoe u zelf kunt meehelpen om het oedeem te verminderen.

Openingstijden 

Maandag 07:00 - 20:00
Dinsdag 08:00 - 19:00
Woensdag gesloten
Donderdag 07:00 - 20:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon:
Griffioen
KVK:
27351821

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?