Kruijdenberg Fysiotherapie

Kruijdenberg Fysiotherapie

Adresgegevens

Euromarkt 153,
2408 BE
ALPHEN AD RIJN
0172473887

Openingstijden

maandag:

08:00-22:00

dinsdag:

07:00-21:00

woensdag:

08:00-21:00

donderdag:

08:00-21:00

vrijdag:

07:00-20:00

vrijdag:

08:00-14:00

Wie zijn wij

Kruijdenberg centrum voor fysiotherapie en fysiofit is een praktijk die zich onderscheidt op het gebied van sportfysiotherapie. Al meer dan 13 jaar zijn wij in Alphen aan den Rijn actief en zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de meest toonaangevende praktijk in onze regio.

Het groeiend aantal fysiotherapeuten in onze praktijk werkt in sub-teams. Ieder team heeft een eigen onderzoek- en behandelgebied en bestaat uit veelal master opgeleide specialisten. Daarnaast heeft iedere therapeut een individueel werkgebied waardoor deze meer gespecialiseerde kennis van het bewegingsprobleem heeft opgebouwd.

Missie

Onze missie onderstreept waar wij voor staan en deze is op de dagelijkse werkvloer duidelijk te merken. Kwaliteit, kundigheid, vernieuwing en samenwerken zijn belangrijke thema’s in onze missie en zorgen ervoor dat we onze patiënten zo kundig mogelijk kunnen helpen.

Netwerk

Kruijdenberg beschikt over een uitgebreid netwerk van medisch specialisten die, indien nodig, verder aanvullend onderzoek uit kunnen voeren. Samenwerking met sportartsen, orthopeden, neurologen, reumatologen en huisartsen is in toenemende mate belangrijk geworden. Onze jaren lange ervaring in deze branche heeft ons een goed beeld gegeven en stelt ons in staat om onze patiënten van gerichte adviezen te voorzien.

Ruime openingstijden

De praktijk hanteert ruime en flexibele openingstijden waarbij behandelingen buiten werktijden en op zaterdag mogelijk zijn. We streven ernaar om binnen een week de eerste afspraak met u te maken. De praktijk heeft met alle ziektekostenverzekeraars een contract afgesloten, hierdoor krijgt u uw behandeling afhankelijk van uw aanvullende verzekering volledig vergoed.

Kwaliteit

Onze fysiotherapeuten zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister voor fysiotherapie. Daarnaast is de praktijk aangesloten bij KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie), de NVFS (Nederlandse Vereniging Fysiotherapie en Sport) en NVMT (Nederlandse Vereniging Manuele Therapie). Tevens beschikken wij sinds 2009 over de HKZ (ISO9001) certificering en heeft de praktijk bij de meeste zorgverzekeraars de hoogste status.

Certificaten:

Bedrijfsgegevens

Directeur:
Kasper Kruijdenberg
Contactpersoon:
Alice Zomermaand
Contact e-mail adres:
alice@kruijdenberg.nl
PR:
Alice Zomermaand

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?