Flexiekids

Flexiekids

Adresgegevens

Utrechtstraat 110,
2408 GS
ALPHEN AD RIJN
0172478606

Flexiekids is een gespecialiseerde verpleegkundige thuiszorgorganisatie voor kinderen. 

In het VN kinderrechtenverdrag staat dat alle kinderen recht hebben op goede zorg. Flexiekids is een thuiszorgorganisatie voor kinderen die dit verdrag onderschrijft. Dit uit zich in ons streven dat kinderen, kinderen mogen zijn en door kinderverpleegkundigen zorg kunnen ontvangen.

Wij leveren in Zuid-Holland zorg aan kinderen met een chronische en/of acute aandoening of lichamelijke beperking. Natuurlijk is deze zorg niet alleen thuis nodig maar ook op school, bij opa en oma of op een kinderdagverblijf.

Deze zorg kan voor één specifieke handeling zijn of langere zorg om u te ontlasten en te ondersteunen met de zorg voor uw kind.

Al onze kinderverpleegkundigen zijn BIG geregistreerd en leveren zorg op geplande tijden en zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor acute zorgvragen.

Onze kinderverpleegkundigen nemen deel aan diverse netwerken in de regio en zijn actief bezig met hun eigen specialisatie op het gebied van diabetes, oncologie, kindermishandeling, pijn en kinderverpleegkundige zorg met pedagogische ondersteuning.

Flexiekids vindt de kwaliteit en tevredenheid van onze cliëntjes c.q. ouders erg belangrijk. Deze tevredenheid toetsen wij twee jaarlijks door middel van een  cliënttevredenheidsonderzoek. 

Om de kwaliteit te waarborgen is Flexiekids in het bezit van een HKZ kwaliteitscertificaat.

De kinderverpleegkundige zorg in de thuissituatie is nog enorm in ontwikkeling. Om de kwaliteit van deze zorg te verbeteren wordt actief deelgenomen in de BMKT (Brancheorganisatie Medisch Kindzorg Thuis).

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon:
J. Huner
Contact e-mail adres:
info@flexiekids.nl

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?