Care For You

Care For You

Adresgegevens

Rijnhavenkade 8,
2404 HB
ALPHEN AD RIJN
06-49014438

Behandelingen van Care For You zijn gericht op heel de mens. Guasha is een behandeling door middel van het schrapen met een Jade steen en olie. Een kleine greep uit de tal van klachten die hiermee aangepakt kunnen worden zijn:

Pijnklachten als hoofdpijn,  migraine, RSI-klachten, nek-en schouderpijn, lage rugpijn, zenuwpijn, ischias, heuppijn, kniepijn, nabehandeling blessures, “verzuring”, stijfheid,  bewegingsproblemen, gevoelloosheid, spierkramp etc.

Chronische stoornissen zoals te hoog cholesterol, circulatiestoornissen, obstipatie, overgewicht, psoriasis, glaucoom, schildklierproblemen, menstruatiestoornissen, klachten van de menopauze, chronische bronchitis, reuma, jicht, slapeloosheid, Verminderd stress, moeheid en burn-out, etc.

Ook worden er diverse tafelmassages gegeven. Sportmassage voor mensen die graag een stevige massage willen of echt klachten hebben waardoor deze verminderd/verholpen kunnen worden.

Hydro-massage is ook zeer ontspannend. Door de warmte van het matras komt de massage diep in de spier. Bij ontspanningsmassage zegt het woord het zelf al.

Stoelmassage wordt over het algemeen gegeven bij bedrijven.

Bedrijfsgegevens

Contact e-mail adres:
info@careforyoumassage.nl
KVK:
70003687

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?