Passie voor Slapen

Passie voor Slapen

Adresgegevens

Eikenlaan 229,
2404 BP
ALPHEN AD RIJN
0172470032

Kees en Lisette Goddrie zijn de ondernemers achter Passie voor Slapen. Hun persoonlijke missie: 'Passie voor Slapen' voor iedere bezoeker. Kees heeft zijn specialisatie gevonden in het technische en gezonde slapen en Lisette heeft haar specialisatie gevonden in de inrichting en styling van de slaapkamer.

Maak kennis met onze Passie voor Slapen
Kees Goddrie over zijn Passie voor Slapen: "Na 23 jaar met bedden bezig te zijn, weet ik precies hoe mijn ideale collectie eruit ziet. In onze showroom tref je alles voor een gezonde nachtrust. Van hoofdkussens tot dekbedden en van matrassen tot complete bedden. Natuurlijk hebben we een grote teststudio waar je alles kunt uitproberen, maar ook bieden we je volop inspiratie met mooi gestylede bedden. Hoe een bed eruit ziet, zegt echter helemaal niets over de kwaliteit van het bed. Het belangrijkste van elk bed is natuurlijk het ligcomfort en de kwaliteit. Een bed moet ergonomisch verantwoord, comfortabel, mooi en duurzaam zijn. 

Lisette Goddrie over haar Passie voor Slapen: "Een bed moet gewoon lekker en gezond slapen, dat is het belangrijkste. Maar productkennis en het slaapadvies waren onder controle, het was tijd voor een nieuwe uitdaging. Die uitdaging kwam voor mij in de styling van de slaapkamer."

Openingstijden

Maandag       gesloten
Dinsdag       10:00 - 18:00
Woensdag       10:00 - 18:00
Donderdag       10:00 - 18:00
Vrijdag       10:00 - 18:00
Zaterdag       09:30 - 17:00
Zondag       13:00 - 17:00

 

Bezoek op afspraak
Tegenwoordig heeft iedereen een druk bestaan. Werken, gezin en hobby's, het is steeds moeilijker te combineren. Voor het uitzoeken van nieuwe matrassen, een kastsysteem of een geheel nieuw slaapsysteem is het belangrijk dat u er de tijd voor neemt.

Bij Passie voor Slapen bieden wij u graag de service om ons te bezoeken op een moment dat u dat schikt. Kortom plan een avond, zondag of maandag en neem contact met ons op. Wij zorgen dat een van onze adviseurs voor u klaar staat. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Kees Goddrie & Lisette Goddrie.

Lid van:

VOA

Bedrijfsgegevens

Directeur:
Ahmed Akin
Contactpersoon:
Ahmed Akin
Contact e-mail adres:
info@passievoorslapen.nl
BTW nummer:
8050.52.628.b01
KVK:
28067007
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?