GrandBazar Alphen

GrandBazar Alphen

Adresgegevens

Ouvertureweg 15,
2402 DT
ALPHEN AD RIJN
085 201 7498

GrandBazar Alphen is opgezet door een aantal zeer enthousiaste mensen met een gedachte dat niet alles zomaar bij het vuilnis hoeft te belanden. Vaak verkeren spullen zoals woonaccessoires, kleding, kleine meubeltjes, spellen en speelgoed nog in een redelijke goede staat en is bij uitstek geschikt om een 2e kans te krijgen bij een nieuwe eigenaar. Het concept is niet nieuw maar de samenwerking met Doe-it Wooncenter en PE Kunst Support maakt deze wel uniek in Alphen aan den Rijn. 

GrandBazar Alphen wil het echte voordeel terugbrengen in deze dure tijden waar het geld harder onze portemonnee verlaat en we er steeds minder voor terug krijgen. Het liefst geven we alles weg, helaas is dit niet mogelijk, zo moeten wel de kosten van de winkel betaald worden. 

Het assortiment van GrandBazar bestaat voor een deel uit 2e hands artikelen en een deel uit nieuwe artikelen. De nieuwe artikelen zijn afkomstig uit veilingen, opruiming, faillissementen en restant partijen die met hoge kortingen worden verkocht. 

Vragen, opmerkingen en suggesties voor verbeteringen zijn altijd welkom. GrandBazar is nog maar net van start gegaan en wil graag u mening weten van deze unieke opzet en samenwerking in Alphen aan den Rijn. Stuur eens een mailtje of kom eens langs in de winkel aan de Ouvertureweg.

Bedrijfsgegevens

KVK:
70003665
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?