Beddenreus

Beddenreus

Adresgegevens

Rijndijk 2,
2394 AH
HAZERSWOUDE-RIJNDIJK
0713412418

Een reuze keuze voor elke slaapkamer

Beddenreus heeft de beste producten op het gebied van slapen tegen enorm lage prijzen. Zo vind je bij ons kwaliteitsboxsprings, ledikanten, matrassen, bedbodems, kledingkasten, hockers, nachtkastjes dekbedden, kussens en bedtextiel. Je bestelt heel eenvoudig via onze webshop, maar kunt ook terecht in één van onze winkels. Hier krijg je persoonlijk advies en kun je heerlijk proefliggen op onze bedden.


Wij staan voor je klaar!

Het kopen van een bed is zeer persoonlijk. In welke houding slaap je? Wat zijn je wensen op het gebied van comfort en luxe? En natuurlijk wil het oog ook nog wat!

Je kunt inspiratie en leuke ideeën opdoen in onze webshop of op je gemak de verschillende typen matrassen of bedbodems vergelijken. Krijg je liever persoonlijk uitleg? In onze winkels staan we voor je klaar. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze en geven je een advies op maat.

Daarnaast zijn de medewerkers van onze Klantenservice elke werkdag van 8:30 tot 17:00 uur bereikbaar voor al je vragen. Bel 0413 - 33 89 44 of stuur een e-mail naar info@beddenreus.nl. Want wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Beddenreus is onderdeel van Beter Bed Holding N.V., de marktleider in Nederland op het gebied van slaapartikelen.

 

Bedrijfsgegevens

Contact e-mail adres:
filiaal.hazerswoude@beddenreus.nl
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?