Bakker van Maanen

Bakker van Maanen

Adresgegevens

Baronie 25,
2404 XD
ALPHEN AD RIJN
0172474050

Openingstijden

maandag:

08:00-18:00

dinsdag:

08:00-18:00

woensdag:

08:00-18:00

donderdag:

08:00-18:00

vrijdag:

08:00-18:00

zaterdag:

08:00-17:00

Wij zijn Bakker van Maanen…

Een gepassioneerde Hollandse bakkersfamilie die al meer dan 100 jaar, ambachtelijke brood en banketproducten maakt. Wij komen uit een tijd waarin de traditionele ambachten de ankers van de maatschappij vormden. Hier ligt onze basis, een basis die nooit meer uit ons systeem is verdwenen en die ons bedrijf vier generaties later heeft gevormd tot wat het nu is. Een bakkerij die haar geschiedenis en erfgoed heeft weten te behouden maar tegelijkertijd heeft weten te vertalen naar een eigentijdse beleving voor onze gasten. Hiermee maken wij dagelijks een verschil.

Alles wat wij doen, doen wij vanuit aandacht, gedrevenheid en onze familiewaarden. Wij zijn één familie en daardoor voelt Bakker van Maanen voor iedereen een beetje als thuiskomen. Bij ons geniet je van heerlijke producten, ontmoeten wij elkaar en staan wij met elkaar in verbinding.

Bakker zijn zit in onze genen. Dat wisten wij vanaf het moment dat wij het deeg door onze vingers lieten rollen, wanneer wij voor het eerst de ongrijpbare geur van versgebakken brood uit de ovens roken en men zag genieten van onze producten. Zoals Opa Jan van Maanen (oprichter en 1e generatie) altijd zei: ‘Wanneer ik mensen kan verrassen met mijn producten en hen zie genieten dan weet ik weer dat bakker zijn niet is wat ik doe maar wie ik ben’. Wij maken producten die letterlijk de broodnodige bouwstenen vormen voor een gezonde levensstijl en waarbij genieten een belangrijk onderdeel is. Kwaliteit en ambacht. Eerlijk en Hollands. Producten waar wij als bakker trots op zijn. En waar onze gasten blij van worden. Overal en altijd.

Wij, Bakker van Maanen bieden vanuit onze historie dan ook een unieke identiteit. Een identiteit die synoniem is voor vertrouwen en ambacht. Wij hebben als organisatie een maatschappij zien transformeren, waarbij de snelheid van veranderingen soms ook vraagt om een gepaste reactie. Wij omarmen de moderne trends maar altijd met de warme traditie waar iedereen zich prettig bij voelt. Bakker van Maanen, jouw bakker waar gastvrijheid, ambacht en trends hand-in-hand gaan en die zo een unieke organisatie vormt.

Bakken, dat doen wij al meer dan 100 jaar. En dat blijven wij doen.

 

Bedrijfsgegevens

KVK:
70002258
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?