Aarhof (Centrum)

Aarhof (Centrum)

Adresgegevens

Aarhof 1,
2406 BT
Alphen aan den Rijn
0172-493777

Aarhof

Gebouwd als één van de eerste overdekte winkelcentra van Nederland is winkelcentrum Aarhof nog steeds een begrip in Alphen aan den Rijn. Met haar lichtkoepels en vrolijk groen voorziet de Aarhof al jaren in de behoeften van inmiddels honderdduizenden consumenten. Gelegen in het centrum van het stadshart biedt winkelcentrum Aarhof een keur aan eersteklas winkels en staat garant voor uren gezellig winkelplezier!

Voor winkelcentrum Aarhof sta je als klant voorop. De winkeliers werken nauw samen met de beheerders om het voor jou zo aangenaam mogelijk te maken. Ruime parkeergelegenheid op het parkeerdak en op de terreinen rond het winkelcentrum, maar ook de bewaakte fietsenstalling, waar je desgewenst rolstoelen of kinderbuggy's kunt huren zijn slechts enkele voorbeelden van klantvriendelijkheid. Er zijn speeltoestellen voor kinderen, er is een ruim opgezet terras met vrolijke decoraties en een vriendelijk aanspreekpunt, de beheerder, zorgt ervoor dat het centrum uitstekend wordt verzorgd.

Natuurlijk zouden zij de Aarhof niet zijn als er niet regelmatig spetterende activiteiten zouden worden georganiseerd. Wees dan ook niet verbaasd als je op één van jouw bezoeken zomaar wordt verrast met een heerlijke chocoladereep of dat jouw kinderen in de watten worden gelegd door rondlopende entertainers. Bovendien zorgt een team van decoratiespecialisten dat winkelcentrum Aarhof het hele jaar door vrolijk van allerlei thema-aankledingen wordt voorzien. Of je nu jouw dagelijkse boodschappen wilt komen doen, of dat je gewoon gezellig een dagje wilt shoppen...gelukkig is er de Aarhof!

Bedrijfsgegevens

KVK:
70002359
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?