Elektro Technisch Bureau A. Hogenes B.V.

Elektro Technisch Bureau A. Hogenes B.V.

Adresgegevens

Distributieweg 21,
2404 CM
ALPHEN AD RIJN
0172745550

Elektro technisch bureau A. Hogenes, is specialist in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en uitbreiden van elektrotechnische installaties. Wij doen dit voor grote en kleine (industriële) bedrijven, verschillende instellingen zoals woningcorporaties en overheden in de regio Alphen aan den Rijn.

Continuïteit, veiligheid, comfort en kostenbesparing, dat is wat wij onze opdrachtgevers bieden. Zo ondersteunen wij bij nieuwbouw, verbouw, verhuizingen of renovatie. Wij zorgen ervoor dat installaties probleemloos en veilig functioneren.

Niets is vanzelfsprekend. Dat geldt ook voor het functioneren van uw installatie. Ook regelmatig onderhoud is noodzakelijk en vaak ook wettelijk verplicht. Wij ontzorgen.

Etb A. Hogenes is in 1960 opgericht door de heer A. Hogenes, gevestigd in Koudekerk aan den Rijn. In 2005 hebben zoons Marcel en Ferdinand het bedrijf overgenomen en zijn intussen verhuisd naar de Distributieweg in Alphen aan den Rijn. Met 6 medewerkers op kantoor en 18 monteurs in het veld ontzorgen wij onze klanten door ze te voorzien van de beste elektrotechnische installaties.

Lid van:

VOA

Bedrijfsgegevens

KVK:
28108653

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?