Apics Flexjobs

Apics Flexjobs

Adresgegevens

Henry Dunantweg 2,
2402 NP
ALPHEN AD RIJN
0798200180

Openingstijden

maandag:

08:30-17:00

dinsdag:

08:30-17:00

woensdag:

08:30-17:00

donderdag:

08:30-17:00

vrijdag:

08:30-17:00

Zij zijn Apics Flexjobs, hét uitzendbureau gespecialiseerd in logistiek werk. Dus, ben jij op zoek naar logistiek personeel of een baan in de logistiek? Dan ben je bij hun aan het juiste adres.

Het beste personeel voor jouw logistieke bedrijf!
Ben jij op zoek naar meer dan alleen een uitzendbureau gespecialiseerd in productie- en logistiek personeel? Dan ben je bij hun aan het juiste adres! Het ervaren team gaat voor jou op zoek naar de beste werknemers die perfect bij jouw bedrijf passen. Apics Flexjobs staat voor flexibiliteit en betrokkenheid en deze combinatie maakt hun uniek. Zij zijn expert in het aanpassen van hun dienstverlening naar úw bedrijfsdoelstellingen en wensen. Ze kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan en al je personeelszorgen uit handen te nemen. Ze maken de beste matches en je hoeft nergens meer naar om te kijken.

Op zoek naar werk?
Ben jij op zoek naar een baan waar je je nooit hoeft te vervelen? Stop met zoeken! Bij Apics Flexjobs hebben ze een groot aanbod van verschillende logistieke opdrachtgevers, die de leukste en meest diverse banen aanbieden binnen de logistiek. Dus ben je op zoek naar een uitdagende baan? Voor een langere tijd? Zoek dan niet verder, want Zij hebben jouw nieuwe droombaan!

Hun team is altijd op zoek naar logistiek- en productie personeel, heftruck- en reachtruckchauffeurs, teamleider en logistiek administratieve medewerkers.

Lid van:

VOA

Bedrijfsgegevens

Directeur:
Gerrit Loopstra
Contactpersoon:
Jan-Douwe Noorduin
Contact e-mail adres:
info@apicsflexjobs.nl
PR:
Lonneke van der Wijngaart
BTW nummer:
NL821788784B01
KVK:
27366394
Branche:
Actief in onderstaande landen:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?