Your Travel Alphen aan den Rijn

Your Travel Alphen aan den Rijn

Adresgegevens

Andromedastraat 52,
2401 HB
ALPHEN AD RIJN
0646408680

·       Breed aanbod aan reisaanbieders; ik werk met zowel bekende Touroperators als lokale gespecialiseerde agenten.   

·       Reizen binnen- en buiten Europa in het hogere, luxere segment 

·       Alle typen reizen en services op maat (auto en vliegvakanties, luxe cruises, rondreizen al dat niet met thema ( culinair, luxe, romantiek, golf, kunst etc) The Sky is the limit, letterlijk en figuurlijk.   

·       Goed om te weten: boeken bij mij is niet duurder dan wanneer u zelf boekt. Mijn verdiensten komen van de aanbieders, niet van mijn klant.

Zekerheid op reis: u staat er niet alleen voor mocht er tijdens uw reis iets gebeuren mbt uw accommodatie , ziekte of anders vervelends ( in tegenstelling tot wanneer u zelf boekt...)  

·       Ik ontzorg. Van boeking van hotels tot regelen van diners en excursies en inchecken voor je vlucht. Van verzekeringen tot Valet Parking service op de luchthaven: you name it.

·       Mijn werktijden zijn flexibel. Ik ben ook s avonds en in het weekend bereikbaar en kom graag ook thuis of op kantoor om de reisplannen te bespreken.

 

·       Last but not least : mijn opgedane kennis en ervaring vanuit het reisbureau en natuurlijk ook vanuit huidige internationale baan in de hotellerie zrgt ervoor dat u bij mij goed zit voor het boeken van uw reis. ! 

Bedrijfsgegevens

Contact e-mail adres:
claudia@yourtravel.nl
KVK:
70004019

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?