Nedvan Moving Network B.V.

Nedvan Moving Network B.V.

Adresgegevens

A.van Leeuwenhoekweg 50,
2408 AN
ALPHEN AD RIJN
0172446940

Noble Relocations
Drie gerenommeerde verhuisorganisaties hebben sinds 1 januari 2011 de handen ineen geslagen. Doel: meer toegevoegde waarde bieden op het gebied van internationale verhuizingen en relocation.

Internationale verhuizingen vragen een ander soort expertise. Die kennis is terug te vinden bij Noble Relocations. Met de gebundelde ervaring van de drie partners staat er een internationaal verhuisbedrijf van formaat klaar: Noble Relocations is in één klap de grootste internationale verhuizer van Nederland!

Noble Relocations is een organisatie die verder gaat. Letterlijk en figuurlijk. Heeft uw medewerker assistentie nodig bij het vinden van een (tijdelijke) woning? Moet ook de inschrijving van kinderen op een school in het buitenland worden geregeld? Of wil de opdrachtgever ter plekke direct over een tuinman kunnen beschikken? Met Noble Relocations is er straks één aanspreekpunt. Onze alliantie van specialisten levert hoogwaardige dienstverlening op maat. Deskundig en slagvaardig. Betrouwbaar en inventief.

Openingstijden
De openingstijden zijn bij ons helaas onbekend.

Bedrijfsgegevens

KVK:
16083408
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?