AZC Alphen

AZC Alphen

Adresgegevens

Van foreestlaan 4,
2404 HC
ALPHEN AD RIJN
0614641674

Electrolux AZC is een zwemclub met verschillende zwemsporten. Met onder anderen

- Synchroonzwemmen
De afdeling synchroonzwemmen van Electrolux AZC is het seizoen weer begonnen met de eerste trainingen. Nieuwe zwemsters hebben zich al aangemeld. Om ook andere kinderen kennis te laten maken met synchroonzwemmen biedt AZC je de mogelijkheid om 4x een gratis les te volgen.

- Hardzwemmen
Wedstrijdzwemmen wordt beoefend in een 25-meter bad (kortebaan) en (voor grotere wedstrijden) een 50-meterbad (langebaan). Bij een zwemwedstrijd kunnen, afhankelijk van het aantal banen in een zwembad, meestal zes (kortebaan) tot acht (langebaan) deelnemers tegelijk starten.

- Schoonspringen
Schoonspringen doe je niet alleen in het water maar er zijn ook trainingen op het droge en wel in een gymzaal waar een duikplank aan de muur bevestigd is en waar grote trampolines staan. Deze elementen zowel in het water als op het droge zijn niet van elkaar te scheiden om deze tak van sport te kunnen uitoefenen.

- Waterpolo
Waterpolo is een teambalsport die zwemmend wordt uitgeoefend. De bedoeling is om een bal zo vaak mogelijk in het doel van de tegenpartij te werpen. Elke geslaagde poging levert één 'doelpunt' op. Het team dat aan het eind van de wedstrijd de meeste doelpunten heeft gemaakt, wint.

 

 

Bedrijfsgegevens

KVK:
70002194
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?