Steefig

Steefig

Adresgegevens

Eikenlaan 20,
2404 BR
ALPHEN AD RIJN
0629020102

Wil je je bedrijf stevig neerzetten? Of wil je je bedrijf laten groeien? Dan kan Steefig jou helpen. Steefig is de stevige marketingpartner voor ondernemers met groeiambitie.

Ik ben Stefanie (koosnaam: Steef) Zuidberg, de vrouw achter Steefig. Ik voorzie jouw bedrijf van een stevig marketing fundament, zodat jij kunt groeien. Ik help jou om je strategie, plannen, ideeën of positionering aan te scherpen en te vertalen naar een daadkrachtige marketingaanpak. En, als jij dat wilt, zorg ik er ook voor dat die aanpak gerealiseerd wordt.

Om te kunnen groeien is het belangrijk dat je marketing op orde is. En dan bedoel ik dat voor iedereen duidelijk is wat jouw bedrijf doet en waarom klanten voor jouw bedrijf, product of dienst zouden moeten kiezen. Dat de belofte van je bedrijf helder is en die ook wordt bevestigd door je klanten. Een stevig marketing fundament vraagt om het maken van duidelijke keuzes, zowel in de strategie als in de uitvoering. Ik help je graag om die keuzes te maken.

Hoe onze samenwerking eruit ziet? Dat hangt af van jouw behoefte. Sommige ondernemers help ik door in een paar gesprekken de positionering of strategie aan te scherpen. Andere ondernemers help ik om een (marketing)project van de grond te tillen. En sommige ondernemers help ik door voor langere tijd de complete marketingstrategie en -uitvoering te verzorgen. Laten we gewoon beginnen met een vrijblijvende kennismaking!

Mobiel: 06 - 29 02 01 02
E-mail: stefanie@steefig.nl
https://www.steefig.nl/
Of stuur me een bericht via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/stefaniezuidberg/

Tot mijn tevreden opdrachtgevers mag ik rekenen: Goudkuil Bouwmanagement, KNCV, Jungheinrich Nederland, Scrambled Ads, Sijthoff Media, MT MediaGroep, CDA, Emerce, Anculare, De Raadgevers en VNU Media.

Lid van:

VOA

Bedrijfsgegevens

Directeur:
Stefanie Zuidberg
Contactpersoon:
Stefanie Zuidberg
Contact e-mail adres:
stefanie@steefig.nl
PR:
Stefanie Zuidberg
KVK:
28117764
Actief in onderstaande landen:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?