Mixed Grill

Mixed Grill

Adresgegevens

Australielaan 57,
2408 BN
ALPHEN AD RIJN

Mixed Grill is lastig in een hokje te plaatsen, er is geen specifiek onderwerp of specifieke doelgroep waar deze site zich op richt.  De onderwerpen zijn divers, maar hebben 1 ding gemeen: het moet mooi of bijzonder zijn.

Mixed Grill is in 2009 opgericht door mij, Marco Démoet. Ik was daarvoor onder andere werkzaam als hoofd redactie bij Glamcult en als freelance muziekjournalist. Toen ik daar mee stopte wilde ik graag blijven schrijven en ben daarom Mixed Grill begonnen. Eerst schreef ik vooral over muziek, maar daar kwamen al gauw meerdere categorieën bij. Nu schrijf ik ook graag over bijvoorbeeld mode, architectuur, kunst, lekker eten, goede drank, mooie auto’s, film en design.

Omdat ik zelf man ben hebben sommige onderwerpen een mannelijke invalshoek, maar ik doe niet graag aan clichés. Dus geen rondborstige bimbo’s, bijna geen voetbal of andere typische mannenblog-onderwerpen. Bij andere onderwerpen heb ik ook een geheel eigen invalshoek. Zo schrijf ik graag over kunst, maar dan wel in begrijpelijke taal.

Door niet altijd voor de makkelijkste weg te kiezen en interessante onderwerpen te verkiezen boven berichten die goed scoren of clickbait, maar gelukkig zie ik aan de nog steeds stijgende bezoekcijfers dat lezers de content op Mixed Grill kunnen waarderen.

Bedrijfsgegevens

Directeur:
Marco Démoet
KVK:
34340349
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?