Skincare @ Maaike - uw specialistische praktijk

Adresgegevens

DeTas 46,
2396 VM
KOUDEKERK AD RIJN
0713410198

Mijn naam is Maaike Mey-van der Ploeg. Sinds 2009 heb ik mijn onderneming Skincare @ Maaike in Koudekerk aan den Rijn. Waar ik begon met reguliere schoonheidsbehandelingen heb ik me in de loop der jaren doorontwikkeld tot huidcoach en huidspecialist en verschillende specialisaties eigen gemaakt op het gebied van huidverbetering. Bent u op zoek naar een specialist die raad weet met de ouder wordende huid, al dan niet met pigment, couperose en/of littekentjes, dan bent u bij Skincare @ Maaike aan het goede adres!

Anti-aging
Tijdens de anti-aging behandelingen werk ik met de hoogwaardige producten van hannah en Juliette Armand. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de bindweefselmassage van Hannah Hakze. Voor de beste resultaten op het gebied van anti-aging is er een aanbod van diverse (diepe) peelings, bindweefselmassage, micro-needling en coagulatie van couperose. Na een uitgebreide intake en huidmeting zijn uw wensen - en de specifieke mogelijkheden voor u - mij duidelijk en zal ik een behandelvoorstel doen. Voor het behoud van het resultaat van de behandeling en een duurzame huidverbetering zet u het onderhoud thuis verder met geadviseerde producten.

Definitief ontharen
Voor wie zich stoort aan haargroei, het steeds maar weer moeten scheren, de huidirritatie erna en ingegroeide haartjes is definitief ontharen met MedCos IPL een uitkomst! In gemiddeld zeven tot negen vrijwel pijnloze behandelingen bent u praktisch haarvrij. Afhankelijk van de te behandelen lokatie en de hoeveelheid haargroei vindt de behandeling plaats met tussenliggende perioden van 4-12 weken. Na afronding van de kuur is een onderhoud ca. eens per jaar vaak wenselijk om nieuwe haargroei tegen te gaan.

Vetverwijdering d.m.v. cryolipolyse
Cryolipolyse, ook wel freeze sculpting, met de Nederlandse MedCos Body-wizard helpt u (een heel stuk!) mee met het bereiken van uw optimale figuur. Kom op een eenvoudige, pijnloze en effectieve methode definitief van overtollige vetcellen af. Lees er alles over op onze website www.skincaremaaike.nl of bel met 071 - 341 0198.

Ik verwelkom u graag in mijn praktijk.

Maaike Mey

 

Bedrijfsgegevens

Directeur:
Maaike Mey
Contactpersoon:
Maaike Mey
Contact e-mail adres:
info@skincaremaaike.nl
BTW nummer:
NL183057016B01
KVK:
27331851

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?