Cura Cameo

Cura Cameo

Adresgegevens

Stationsstraat 11,
2405 BL
ALPHEN AD RIJN
0172474526
Cura Cameo helpt je om goed voor jezelf te zorgen, van binnen en van buiten.
 
CURA CAMEO NATURAL BEAUTY & BALANCE

Eigenaresse van Cura Cameo is Iris Troost.
Iris zegt; Het concept van Cura Cameo is het verbinden van de innerlijke en de uiterlijk schoonheid.
Met veertig jaar ervaring als schoonheidsspecialist, detox-  en vitaliteitscoach en yoga docent zet ik mij in voor het verbeteren van de kwaliteit van uw leven.
Of het nu om uiterlijke verzorging, ademhalingsoefeningenbeter slapen, meditatie, detox of yoga gaat, het doel blijft van Cura Cameo hetzelfde namelijk Beauty & Balance samen als een geheel te laten integreren.

 

 

Cura Cameo is het schoonheidsinstituut dat al jaren voorop loopt met vernieuwende schoonheidsbehandelingen, permanente make-up en anti-aging technieken. Voor Cura Cameo ligt uiterlijke schoonheid in het verlengde van een natuurlijk, innerlijk evenwicht. Schoonheid is geen abstract begrip, maar het levende bewijs dat uiterlijk en innerlijk een ondeelbaar geheel zijn. Mooi zijn zegt iets over de persoon als geheel. Over inwendige harmonie tussen geest en lichaam, die gestalte krijgt in een stralende man of vrouw. Schoonheid begint en eindigt bij jezelf.
Cura Cameo onderscheidt zich door inzicht, aandacht, kwaliteit van aanraken en diepgaande behandelmethodes met energetische natuurzuivere producten. Daarom kun je er ook terecht voor een breed scala aan massages, detox, yogalessen en vitaliteitstrainingen. Een leven in balans geeft een prachtige, persoonlijke uitstraling. Cura Cameo helpt jou om goed voor jezelf te zorgen, van binnen en van buiten.

 

Bedrijfsgegevens

Contactpersoon:
Iris Troost
PR:
Iris Troost
BTW nummer:
001403412B01
KVK:
28039311

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?