Atlantis

Atlantis

Adresgegevens

De Oude Wereld 52,
2408 JV
ALPHEN AD RIJN
0172424824

Het leukste kindercentrum van Kerk en Zanen
Welkom bij Atlantis, het leukste kindercentrum van Kerk en Zanen! Het ligt middenin deze kinderrijke buurt, omringd door verschillende scholen. Je vindt Atlantis in een mooie, nieuw ingerichte locatie in basisschool De Fontein. Heb je ons grote speelplein al gezien? Hier kan jouw kind veilig buiten spelen. Er is ook een mooie hal waar we veel spelletjes spelen.

Workshops volgen
Elke dag hebben we leuke activiteiten bij de BSO. Zo kunnen ze koken, sporten of een creatieve workshop volgen. Maandelijks worden er nieuwe activiteiten gepland, welke altijd op de website aangekondigd worden. Voor de kinderen van de ochtendopvang zijn dagelijks activiteiten, die aangekondigd worden op een activiteitenplanning. Deze hangt bij de ingang, maar staat ook op de website.

Er is voor ieder kind,van iedere leeftijd, iets te doen. Natuurlijk mogen ze ook lekker spelen of gewoon even ontspannen.

Welke opvang en voor welke leeftijd?
Atlantis is er voor kinderen van 0 tot en met 6/7jaar. We bieden kinderdagopvang en buitenschoolse opvang. We hebben in totaal vijf groepen:

Kinderdagopvang (0 tot 4 jaar)
-     Zeepaardjes
-     Walvissen

Buitenschoolse opvang (4 tot en met 6/7 jaar)
-     Inktvissen     -     Stormvogels
-     Albatrossen

Ochtendgroep KDV
We hebben bij Atlantis naast onze dagopvang (van 07.30 - 18.30 uur) ook een ochtendgroep. De ochtendgroep start om 07.30 uur en eindigt om 15.00 uur. Ideaal voor ouders/verzorgers die bijvoorbeeld halve dagen werken. De ochtendgroep is niet zo groot: dat maakt het knus en gezellig.  

Sfeer proeven?
Wilt u een keer langskomen om de sfeer te proeven? Dat kan! Jouw kind is ook van harte welkom om - vrijblijvend - een dag of middag te komen spelen.

Bedrijfsgegevens

Contact e-mail adres:
atlantis@junis.nl
Branche:

Write a Review


Jouw bedrijf nog niet compleet?

Of nog niet aanwezig in de bedrijven databank?