De nieuwe Corolla is voorzien van de nieuwste elektrische hybride aandrijving en is daarmee niet alleen zuinig in verbruik, maar ook in onderhoud. Zeeman heeft verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Het wagenpark is één van de afdelingen waar veel te behalen is. De Toyota hybride past hier perfect bij. Daarom heeft Toyota Van Ekris alle Corolla's netjes binnengezet zodat alles rustig uitgelegd kon worden aan de medewerkers van Zeeman. Eenmaal klaar konden ze zo de weg op. “Een hele gave samenwerking”, aldus Corné van Veen van Toyota Van Ekris en Marco Westen van Zeeman.

Zeeman heeft een duidelijk verhaal op hun site als het gaat om duurzaam. “Iedereen heeft het tegenwoordig over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij noemen dat gewoon zuinig. Zuinig met de middelen die we nodig hebben. En zuinig op de mensen die voor ons werken, het milieu en onze maatschappij. Want als je overal zuinig op bent, gaan goed én goedkoop prima samen”, aldus Zeeman.

De nieuwe Corolla heeft veel ruimte en is daarin tegen ook nog eens zeer zuinig met de hybride motor. Bekijk alle Corolla aanbiedingen op www.corollaoccasions.nl.