Een baan in de financiële wereld heeft niet het meest sexy imago. Saai, strak in pak, weinig humor en kasten vol mappen zijn vooroordelen die je vaak hoort. Bij GoedOpOrde.nl denken ze daar anders over! Geen strakke pakken, onoverzichtelijke Excel-sheets of ouderwetse boekhouders.

Fris en innovatief

Met een ambitieus team verzorgen zij de werkzaamheden met veel zorg en aandacht. Denk aan het verwerken van de (salaris)administratie, fiscaal en strategisch advies geven en ondersteunen bij casussen van klanten. Daarnaast wordt er constant gekeken naar nieuwe technische mogelijkheden. “We kijken altijd naar hoe we innovatieve oplossingen kunnen integreren in onze processen zodat we het voor de klant en het team nog makkelijker en efficiënter kunnen maken”, vertelt Roy Spierenburg van GoedOpOrde.nl.

Naast het feit dat er dagelijks hard wordt gewerkt, is er ook tijd voor gezelligheid en ontspanning. Zo wordt er regelmatig gedart of een potje tafeltennis gespeelt.

Groeien

GoedOpOrde.nl groeit hard en daarom wordt er een enthousiaste collega gezocht die het team komt versterken. Ben jij de cijfergek die gelukkig wordt van het op orde houden bedrijfsadministraties? Dan kan dit zomaar je nieuwe werkgever zijn!

Nieuwsgierig? De vacature vind je hier!