Bikekoerier.com zorgt ervoor dat zendingen van onder andere Zara, H&M, Bol.com en lokale ondernemers van A naar B worden gebracht. Dit wordt gedaan met de fiets in plaats van auto’s of busjes om zo ieder jaar zo’n 100.000 autostops te voorkomen en bij te dragen aan een groenere leefomgeving. Ben je op zoek naar een nieuwe baan en wil je werken kunnen combineren met sporten? Wie weet is dit dan een baan voor jou.

Zo ziet je dag eruit

Rond 16:00 uur laad je je fiets vol voor een ronde van anderhalf tot drie uur in Alphen aan den Rijn. Tijdens je route houd je via een speciaal voor Bikekoerier ontwikkelde app contact met de ploegleider. Als je terugkomt in de hub vind je daar altijd een goedgevulde koelkast om bij te tanken. Nog even een praatje maken met collega’s of meteen richting huis? Jij kiest zelf! Maar één ding is zeker: geld verdienen tijdens een sportieve work-out was nog nooit makkelijk én leuk.

Niet iedereen kan bij Bikekoerier.com komen werken. Zo is het belangrijk dat je fietsen leuk vindt en je niet laat tegenhouden door wind, regen of hitte. Bij Bikekoerier.com fiets je gelukkig op goed onderhouden krachtige elektrische bakfietsen waardoor je makkelijk vooruit komt en krijg je een professionele fietsoutfit voor elk weertype. Verder schakel je graag een tandje bij, maar haal je geen gewaagde capriolen uit. Daarnaast woon je rondom Alphen aan den Rijn en ben je minimaal twee avonden per week beschikbaar.

Waarom je moet kiezen voor Bikekoerier.com

Bij Bikekoerier.com kun je werken op de dagdelen die jou uitkomen. Ook zijn de begintijden flexibel. Wil je eerder of juist later dan 16:00 uur starten? Dat is geen probleem. Daarnaast werk je samen binnen een hecht team en wordt er maandelijks een teamavond met een hapje en een drankje, en regelmatig een teamactiviteit georganiseerd.

Het salaris bij Bikekoerier.com is om vrolijk van te worden. Ze betalen namelijk een bovengemiddeld all-in salaris (inclusief vakantiegeld en vakantie-uren). Als koerier bij Bikekoerier.com bezorg je ook elke dag mensen een lach op hun gezicht. Zeg nou zelf, wat is er leuker dan andere mensen blij maken?

Ben je geïnteresseerd? Lees hier de hele vacature en solliciteer!