Toyota Van Ekris heeft vestigingen in Alphen aan den Rijn, Mijdrecht en Maarssen en is officieel Toyota dealer voor de gemeente Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Ronde Venen en Stichtse Vecht. “Aangezien wij veel dorpen bedienen, vinden wij initiatiefnemers van lokaal nieuws belangrijk. Zonder sponsering en samenwerking met deze lokale initiatiefnemers is er geen nieuws en daarom werken wij samen met Alphens.nl, Nieuwkoops.nl, 0172sport.nl, 0297-online.nl en Varnews.nl”, vertelt Corné van Veen van Toyota van Ekris.

“Natuurlijk werken wij ook lokaal samen met een select aantal sportclubs en lokale bladen zoals De Groene Venen, De Omroeper, VAR en Nieuwe Meerbode, maar je ziet toch de laatste jaren dat steeds meer mensen online hun weg vinden naar nieuws. Het bestaan van lokale nieuwssites is daarom zeer belangrijk voor gemeenten en haar inwoners. Echt lokaal nieuws kun je niet vinden in de grote kranten en dagbladen”, zegt Van Veen. “Dat het gelezen wordt, merk je goed. We doen dan ook een oproep aan collega ondernemers uit de regio om ook dit soort initiatieven te steunen om lokaal nieuws levend te houden.”

Jur Bannenberg, accountmanager bij Alphens.nl, vult aan: “Online platformen gaan het steeds meer overnemen van dagbladen en kranten. Als bedrijf ontkom je er bijna niet aan om online je uitingen te doen. Of dit nu in de vorm van banners, advertorials of een advertentie op het cityscreen is, in deze tijd gaat het erom dat mensen jouw naam zien én herkennen. Gezien ons bereik en onze doelgroep in de regio kom je al gauw bij ons terecht. Wij zijn dan ook erg blij om samen te werken met partijen als Toyota Van Ekris, wat een gevestigde naam is in hun branche.”

Meer weten over Van Ekris? Kijk dan op www.vanekris.nl.

Op de foto: Corné van Veen van Toyota Van Ekris en Jur Bannenberg van Alphens.nl