De twee formules die Tot Straks in Nederland aan het uitrollen is, bestaan uit: Tot Straks Wijnbar én Tot Straks Winkel. In 2011 zullen er 3 locaties opengaan waar alle productgroepen terug te vinden zijn, de groei is ingezet en Tot Straks is in gesprek met meerdere franchisenemers in Nederland.

“Wijnen uit alle werelddelen zullen onze wijnkaart sieren in Alphen aan den Rijn!” roept de enthousiaste Ruud Warmerdam, één van de drie vennoten van Tot Straks. Naast de stille vennoot heeft Ruud Warmerdam een nauwe samenwerking met zijn collega Soeredj Monorath, samen zijn zij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de onderneming van Tot Straks.

Een vast gezicht in de wijnbar van Alphen aan den Rijn zal Leslie Heijerman zijn, hij is ook de culinaire vormgever en heeft heerlijke amuses en lekkernijen uitgezocht die passen bij de verschillende smaken van de wijnen. De Alphense bezoekers kunnen kiezen uit minimaal 100 soorten wijn, per glas of per fles te bestellen. Mocht je nog niet weten wat je precies wilt of op zoek zijn naar de juiste smaak, dan adviseren de collega’s van de wijnbar een “flight”, dat is een proeverij van drie tot zes soorten wijn. Naast de wijnen zijn er verschillende frisdranken, cocktails en enkele goudglinsterende bieren van goede kwaliteit te verkrijgen.

Elke 2 weken zullen de ontwikkelingen van de wijnbar in Alphen aan den Rijn te volgen zijn via de media. De wijnbar aan de Julianastraat 42 te Alphen aan den Rijn zal op 1 september opengaan voor genodigde gasten en vanaf 2 september 2011 voor iedereen weer te betreden zijn. Tot Straks, zullen we maar zeggen…