Bianca is jaren geleden begonnen in de keukenbranche, maar kwam erachter dat haar passie lag bij interieurdesign. “Ik ben gestart in de keukenbranche, maar ik merkte al snel dat ik me liever bezighield met het complete plaatje. In de keukenbranche was daar eigenlijk geen ruimte voor”, vertelt Bianca. Daarom is ze voor zichzelf begonnen. “Ik richtte mijn eigen bedrijf op, waarbij ik álles mee wilde nemen van het interieur. Dit is uiteindelijk ook het concept geworden van The Home Factory, waar we kijken naar het hele interieur.”

Van idee tot realisatie

Bij The Home Factory wordt veel waarde gehecht aan het ontzorgen van klanten. “Met de klant gaan we in overleg over het plan. We spreken alles tot in de details door, zodat miskopen en frustratie worden voorkomen”, vertelt Bianca. “Klanten vinden het totaalontwerp heel fijn, ook in combinatie met de 3D-tekeningen. Doordat het zo visueel is, weten ze precies wat ze kunnen verwachten.”

De ontwerpen worden altijd op maat gemaakt. “Onze ontwerpen liggen niet voor de hand. Dat komt doordat we maatwerk verrichten. Daarom is bij ons alles mogelijk. We hebben dan ook veel materialen, ook in verschillende afmetingen en vormen.” Ook doen ze bij The Home Factory graag een stapje extra. “Om de klant te ontzorgen regelen wij het hele project, van begin tot eind. We onderhouden het contact met de aannemers en het bouwteam. We werken compleet, denken aan ieder detail en op een concrete manier, we maken uitgebreide visualisaties en werktekeningen, tot realisatie en desgewenst de styling aan toe. We bieden dus het complete pakket!”

Een groot project

Waar The Home Factory met projecten binnen Alphen is begonnen, heeft het bedrijf inmiddels ook veel klanten buiten Alphen. Voor een nieuwbouw project in Utrecht hebben ze bijvoorbeeld een pitch gewonnen bij een projectontwikkelaar voor het indelen van woningen in het hoge segment en gebouwd worden in een oude fabriek, waardoor ze nu betrokken zijn bij het ontwerpen van het pand en alle uitdagingen die hierbij komen kijken. “De nieuwe woningen komen in de oude zijdebalen broodfabriek. Het is een uitdagend project met veel opties. Voor enkele bewoners wordt het totaalplaatje door ons geregeld, inclusief de tuin. Dat is wel echt iets waar we trots op zijn.”

Open avond, kom je ook?

Wil jij meer weten over The Home Factory, of heb je vragen over jouw interieur? Kom dan op donderdag 13 februari langs op de open dag. Van 18:00 tot 21:00 uur is iedereen van harte welkom op de Antonie van Leeuwenhoekweg 38 B10 in Alphen aan den Rijn om onder het genot van een hapje en een drankje het 10-jarig bestaan van The Home Factory te vieren. Neem voor meer informatie contact op via 0655172337 of stuur een mail naar bianca@thehomefactory.nl.