Froot zorgt voor blije en gezonde medewerkers. Niet alleen op hun eigen kantoor, maar door heel het land. Dagelijks maken zij namelijk honderden organisaties blij met kistjes gevuld vers, gezond en lekker fruit. En nu komt het: steeds meer bedrijven vragen naar de fruitkistjes van Froot. Om ervoor te zorgen dat al deze kistjes gevuld en wel klaar staan voor onze bezorgers, zoekt Froot een logistiek Teamleider om dit te coördineren. Met name op maandag tot en met woensdag en in het weekend is het bij Froot erg druk en kunnen ze jouw expertise goed gebruiken!

Wat doet een teamleider logistiek bij Froot?

Een typische werkdag begint vroeg, ergens tussen 06:00 en 08:00 uur 's ochtends. Je verwelkomt alle medewerkers die die dag aan de slag gaan in de productie of als bezorger. Natuurlijk start je de dag met een lekker kopje koffie en een gezellig praatje met je collega's. 's Ochtends staan de bestelbussen, gevuld met vers fruit, klaar om door de bezorgers weg te brengen. Je helpt de bezorgers op weg en checkt of alles goed is klaargezet.

Zodra de bezorgers vertrokken zijn, bereid je de productie voor de volgende dag voor. Dit houdt in dat er verschillende kratjes gevuld gaan worden met allerlei soorten fruit en groenten. Tussendoor is er ruimte voor een pauze en een relax momentje met je collega’s. Het is lekker doorwerken, met tussendoor een fijne work-out van kratjes tillen. Niet te zwaar, maar wel effectief. Na het afronden van de productie is het jouw taak om de hal gereed te maken voor de terugkeer van de bezorgers. Daarnaast zorg je ervoor dat alle voorraad gesorteerd is en volgens het FIFO-principe gecontroleerd is. Jij bent de 'hands-on' persoon op de werkvloer en behoudt het overzicht. Als er vragen of zaken zijn, ben jij het aanspreekpunt voor Sales, HR en de planning.

Bij Froot zit je goed

Ben je de hele week inzetbaar en vindt je het heerlijk om op tijd op te staan, fysiek te werken in een hecht team terecht te komen? Solliciteer dan nu op de vacature Teamleider Logistiek en kom gezellig kennis maken. Solliciteren maar! Klinkt dit als de baan voor jou? Bel naar 085 - 065 3600 en vraag naar Jessica of Jeroen. Of Nog beter, solliciteer direct, want de vacature staat op de website. We kijken uit naar je reactie.