Vanuit de Task Force Energie Akkoord willen wij u als ondernemer in Alphen aan den Rijn de mogelijkheid bieden persoonlijk uw vragen te stellen aan een van de medewerkers van de ODMH (Omgevingsdienst Midden-Holland).

De ODMH-medewerker kan u toelichting geven op de vragen in de Erkende Maatregelen Lijst en het invullen van dit formulier, zoals u dat via het e-loket vóór 1 juli 2019 moet indienen.

Op 20 en 27 juni a.s. is hiervoor gelegenheid in het iFlow Ondernemingshuis, Europaplein 10 in Alphen aan den Rijn. De medewerkers van de ODMH zijn aanwezig van 8.00 tot 10.00 uur voor de beantwoording van vragen.

Wilt u hiervan gebruikmaken, dan verzoeken wij u zich van te voren aan te melden: bestuur@VOAonline.nl

----------------------------------------------------------------------------------

Afgelopen weken bent u via diverse VOA-nieuwbrieven en andere media op de hoogte gesteld over de informatieplicht energiebesparing bedrijven en instellingen per 1 juli a.s. In deze informatie wordt voor vragen onder meer verwezen naar de helpdesk van het ministerie van RVO en de ondersteuning vanuit de ODMH.  De VOA is partner van Project Informatieplicht Energiebesparing: een initiatief van MKB-Nederland en VNO-NCW. Samen met zo’n 55 andere partners willen we ondernemers informeren over de nieuwe verplichting en ze ondersteunen bij de uitvoering ervan. Op de gezamenlijke website www.wattjemoetweten.nl leest u alles over de Informatieplicht.