Storm Uitzendbureau is creatief

"Met meer geregistreerde vacatures dan te matchen kandidaten kunnen we minder vaak aan de exact gevraagde functie-eisen voldoen. De enige manier om samen groei te realiseren, is creatief op zoek te gaan naar geschikte mensen", vertelt Mark van der Pijl van Storm Uitzendbureau. "Dat die er zijn is zeker, maar dan moeten we wel voorbij iemands CV gaan kijken naar talenten, motivatie, drijfveren, competenties etc. Mensen met werk blijven vaak veilig op hun plek zitten en mensen die op zoek waren naar werk, hebben mogelijk de hoop opgegeven na vele afwijzingen op sollicitaties op basis van hun CV. Aan ons de taak om ook deze groep te matchen met de werkgevers die bereid zijn om ook de minder voor de hand liggende kandidaten uit te nodigen voor een gesprek. Eenmaal aan tafel hebben wij er vertrouwen in dat een werkgever verbaasd zal zijn over de potentie en mogelijkheden van deze kandidaat of kandidaten."

Echte interesse, motivatie en persoonlijkheid

Het is de missie van Storm Uitzendbureau om op zoek te gaan naar wat de kandidaten drijft. Waar ze door gemotiveerd worden. Wat zij bij kunnen dragen aan een organisatie en waar hun kwaliteiten liggen. En hoe doen ze dat? Door een gesprek aan te gaan met alle kandidaten. "Zo willen we ontdekken wat de passies van onze kandidaten zijn, wat ze gelukkig maakt en waarvoor ze elke ochtend de wekker zetten. Vaak heeft dat weinig te maken met hun opleiding of werkervaring. Wij kijken dus echt verder dan alleen het CV. Het mooie is dat juist deze medewerkers het meest waardevol blijken te zijn voor bedrijven. Ze zijn gemotiveerd en geïnspireerd en brengen dat over op hun omgeving. Dit heeft een lager ziekteverzuim en hogere productiviteit tot gevolg. Je geeft mensen de kans zich te ontwikkelen en in te zetten op een plek die bij ze past en waar ze met plezier werken. Het geeft ze de kans om betekenisvol werk te doen."

Wil jij als potentiële uitzendkracht of als organisatie ervaren wat Storm Uitzendbureau voor jou kan betekenen? Check de website www.stormuitzendbureau.nl of mail naar info@stormuitzendbureau.nl.