Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid werkt Rijschool Toppie met ervaren instructeurs die hun leerlingen begeleiden naar succes op de weg. Om aan de groeiende vraag naar rijlessen te kunnen voldoen, zoeken ze toegewijde professionals met een passie voor het vak.

Wat Rijschool Toppie biedt

Rijschool Toppie investeert in hun instructeurs. Ze bieden een ondersteunende werkomgeving en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. Als je nog geen gecertificeerde rij-instructeur bent, is Rijschool Toppie zelfs bereid om de opleiding te financieren voor geschikte kandidaten.

Daarnaast staat Rijschool Toppie bekend om hun persoonlijke benadering en aandacht voor de individuele behoeften van elke leerling. Door samen te werken met Rijschool Toppie krijg je de kans om een verschil te maken in het leven van mensen door hen veilig en zelfverzekerd de weg op te laten gaan.

Rijschool Toppie zoekt rij-instructeurs die:

  • Passie hebben voor het lesgeven en het begeleiden van leerlingen naar succes.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden bezitten en in staat zijn om effectieve leerstrategieën toe te passen.
  • Betrouwbaar zijn en een hoog niveau van professionaliteit handhaven.

Solliciteer direct!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als rij-instructeur bij Rijschool Toppie? Wil je deel uitmaken van een team dat zich inzet voor uitmuntendheid in rijonderwijs? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@rijschooltoppie.nl of bel naar 0172-450020.

Bekijk de gehele vacature