Geen probleem voor de flexibele medewerkers van Finkenflügel Dakbedekkingen, die weten daar door jarenlange ervaring wel mee om te gaan. Maar als die oude, wijze, grijze man met zijn paard weer vertrokken is richting Spanje, moeten al die daken wel weer extra gecontroleerd worden. En daar heeft Finkenflügel Dakbedekkingen jouw hulp bij nodig!

Werken bij Finkenflügel Dakbedekkingen
Denk jij al geruime tijd na over een nieuwe uitdaging? Is voor jou the sky the limit en zoek je het graag wat hoger op? Dan ben jij wellicht de persoon die Finkenflügel Dakbedekkingen zoekt! Het dakdekkersbedrijf heeft namelijk ruimte voor extra personeel.

Finkenflugel Dakbedekkingen werkt met een kleinschalig team, waardoor het snel schakelen is. Zij staan bekend om hun vakmanschap en jarenlange ervaring. Ook hebben zij al vele bijzondere projecten op hun naam staan. Kom jij het team versterken? Finkenflügel Dakbedekkingen heeft ruimte voor een dakdekker, een voorman- dakdekker en ook een leerling dakdekker. Neem eens vrijblijvend een kijkje op de website: www.finkenflugel.nl.

Bij interesse staat Finkenflügel Dakbedekkingen jou graag te woord via het telefoonnummer 0172-432842.