Deze editie van Running Business start extra vroeg. Vanaf 7:30 uur staat er een voedzaam ontbijt klaar. Daarna krijgen de ondernemers om 8:00 uur een rondleiding bij de sponsor van het Nederlands Kampioenschap Junioren in 2019. En uiteraard is er gelegenheid om te netwerken. Om 9:00 is deze editie van Running Business afgelopen.

Deze editie is ideaal voor sportieve ondernemers die nieuwsgierig zijn naar de activiteiten van Kriek Poedercoaten maar ook voor startende ondernemers die onder het genot van een broodje willen netwerken in een informele setting. En ook ondernemende leden van AAV’36 zijn uiteraard van harte welkom.

Wil je erbij zijn? Stuur een mail met je naam, e-mail adres en telefoonnummer naar runningbusiness@aav36.nl. Kun je er niet bij zijn maar denk je dat dit evenement interessant is voor een andere ondernemer? Stuur dit bericht dan vooral door.

Hadden we al gemeld dat deelname gratis is? Bij deze. Alleen als je je aanmeldt en je komt niet opdagen, dan sturen we je een tikkie voor €10.