De kranten staan er de laatste tijd vol mee: criminaliteit verplaatst zich steeds meer van de offline naar de online wereld. Cybercrime is een groot probleem en steeds vaker worden ondernemingen slachtoffer van internetcriminelen. De gevolgen kunnen enorm zijn: orders verdwijnen, software wordt gegijzeld, betalingen omgeleid, klantenbestanden gestolen en identiteitsfraude waardoor reputaties op het spel staan. Heb jij in beeld welk risico jouw bedrijf mogelijk loopt en wat je hier tegen kunt doen? Laat je informeren over cyberrisico's en preventie tijdens het Cybercrime event voor ondernemers op maandagavond 30 maart in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Als ervaringsdeskundige neemt ethisch hacker Wouter van Dongen je op boeiende wijze mee in de wereld van hackers en alle gevolgen van dien. Je bent van harte welkom!

Programma 30 maart 2020
19.30 – 20.00 Ontvangst met koffie en thee
20.00 – 20.10 Opening 
20.10 – 20.30 Kim Martins Neto, senior underwriter cyber bij Chubb verzekeringen (cyberrisico's en preventie)
20.30 – 20.50 Cybercrime kennisquiz 
20.50 – 21.35 Ethisch hacker Wouter van Dongen (internetsecurity en ethisch hacken)
21.35 – 21.45 Afsluiting
21.45 uur borrel en napraten

Locatie
Theater Castellum - Rijnplein 3 - 2405 CB Alphen aan den Rijn

Wouter van Dongen
Onze gastspreker ethisch hacker Wouter van Dongen begon op jonge leeftijd al met hacken. De afgelopen jaren is hij meerdere malen in de media geweest met betrekking tot geconstateerde beveiligingslekken en issues bij ondernemingen en (semi-) publieke instanties. Tijdens zijn presentatie laat hij zien hoe een hacker te werk gaat en waar de kwetsbaarheden zitten. Ook vertelt hij over hacks die hij in het verleden heeft uitgevoerd en hoe hij de overstap heeft gemaakt naar ethisch hacker en bedrijven nu helpt bij het verbeteren van hun webbeveiliging.

Cybercrime kennisquiz
Neem je smartphone mee zodat je deel kunt nemen aan de cybercrime kennisquiz.

Aanmelden
Wil je deze bijeenkomst niet missen? Meld jezelf (en een introducé) dan aan via de registratiesite. In maart ontvang je een bevestiging. Aanmelden kan tot en met 26 maart.
 
Vragen
Heb je vragen over dit event? Neem dan gerust contact op met mijn collega’s via communicatie.rghn@rabobank.nl.

Graag tot 30 maart!

Vriendelijke groet,

Dennis Kooren
Directievoorzitter