De cheques werden uitgereikt aan vertegenwoordigers van Hockeyclub Nieuwkoop, Jongeren- en cultureel centrum het Farm, Muziekvereniging Liefde voor Harmonie, Samenhuis, Volkstuinvereniging Ridderspoor, stichting Vrienden van de Adventskerk, Zwembad de Hazelaar en Tennisvereniging Leimuiden. In totaal werd er 50.395 euro uitgekeerd.

Hoe wordt het geld besteed?
Hockeyclub Nieuwkoop kan mede door een bijdrage de toplaag van het jeugdveld vervangen en Jongeren- en cultureel centrum het Farm een podium bouwen. Muziekvereniging Liefde voor Harmonie besteedt de donatie aan draagbeugels voor de trom en Samenhuis voor de inrichting van het huis in Alphen aan den Rijn. Mede dankzij de bijdrage kan Volkstuinvereniging Ridderspoor het dak vervangen en stichting Vrienden van de Adventskerk het Steinmeyer orgel restaureren. Zwembad de Hazelaar gebruikt de donatie voor de coating van het jeugdbad en Tennisvereniging Leimuiden voor de uitbreiding van het tennispark met een 6e baan en minibaan.

Versterken lokale leefomgeving
Rabobank Groene Hart Noord stelt ieder jaar een deel van haar winst beschikbaar aan het Coöperatiefonds. Dit fonds heeft als doel de lokale leefomgeving te versterken en steunt initiatieven van verenigingen en stichtingen in de regio. De bank doet dit niet alleen met geld, maar ook met faciliteiten, kennis en contacten. Meer informatie over het Coöperatiefonds is te vinden op www.rabobank.nl/ghn.