Wellicht ken je Apics Flexjobs al, maar misschien ook niet. Daarom stellen ze zich eerst even aan je voor. Apics Flexjobs is een uitzendbureau uit Alphen. Zij zijn volledig gespecialiseerd in logistiek werk. “Je kunt bij ons dus terecht voor een leuke baan binnen de logistiek, of voor goed logistiek personeel.”

Sollicitatietips

Ten eerste is het belangrijk om van tevoren de app of het programma te installeren en te bekijken waarmee het gesprek plaatsvindt. Hiermee voorkom je dat je bijvoorbeeld niet kunt inloggen of dat je te laat komt doordat je het programma nog niet onder de knie hebt.

Ten tweede: voorkom afleiding. Zorg dat je oortjes in hebt en in een rustige ruimte zit. Kies dus de juiste omgeving, zorg dat je goed te zien bent met je camera of webcam. Check dus ook of je niet te veel rommel achter je hebt liggen of niet te veel tegenlicht hebt.

Tot slot, doe iets netjes aan. Ook al zie je elkaar alleen via de camera, het is natuurlijk net zo belangrijk dat je er netjes en verzorgd uitziet als normaal.

Apics Flexjobs hoopt dat je nu helemaal klaar bent voor je sollicitatiegesprek. Mocht je dus op zoek zijn naar een leuke, nieuwe logistieke baan, neem contact met hen op of neem een kijkje op hun vacature website. Zij gaan je helpen.

Apics Flexjobs is gevestigd aan de Henry Dunantweg 2 in Alphen. Ze zijn telefonisch bereikbaar via 079 - 8200 180 of per mail via info@apics.nl.