Via de antwoorden op 8 vragen stelt Marius Roos zich graag aan zijn collega-VOA-leden voor:

Wie ben je en wat is je bedrijf?
Ik ben Marius Roos en werk ruim 10 jaar als zelfstandig fotograaf onder de naam Marius Roos Fotografie. Ik werk voor reclamebureaus, bedrijven en magazines. Mijn specialismen zijn: portret, advertising, bedrijfsreportages en
illustratie.

Waarom zouden we bij jou moeten zijn?
Bij communicatie en reclame is beeld bepalend. Fotomateriaal van de werkvloer, werknemers in actie, aansprekende portretten of een opvallend, geënsceneerd plaatje voor een campagne: het is belangrijk om eigen beeld te hebben, met de uitstraling van uw bedrijf. Kwalitatief goed fotomateriaal maakt elke uiting onderscheidend. Ik kan bedrijven helpen aan goed beeldmateriaal voor bijv. websites, reclame uitingen en magazines.

Wat is jouw droom als ondernemer?
Mijn droom is nog meer bekendheid te krijgen en nog meer opdrachtgevers te vinden zodat ik meer kan groeien en uitbreiden op verschillende fronten. Want verder wil ik op dezelfde manier door gaan en vind ik mijn werk leuk door de afwisseling.

Wat is jouw grootste uitdaging als ondernemer?
Mijn grootste uitdaging is altijd een goede tijdsverdeling maken. Er komen veel verschillende dingen kijken bij mijn werk. Naast de lopende opdrachten, het fotograferen, nabewerken enz., moet ik ook altijd bezig blijven met mezelf ontwikkelen en zorgen dat ik in de ‘pictureʼ blijf, door bijv. nieuw creatief werk te maken en dat te laten zien.

Wat ben je nog meer, naast ondernemer?
Ik zie mezelf vooral als creatief beeldmaker en het ondernemen is een onderdeel dat bij mijn werk hoort.

Waarom ben je lid geworden van de VOA?
Ik ben afgelopen zomer in Alphen aan den Rijn komen wonen, daarvoor woonde ik in Leiden. In Leiden heb ik een groot netwerk opgebouwd en nu wil ik dat graag hier uitbreiden en nieuwe mensen ontmoeten. Ik heb klanten op verschillende plekken in het land zitten en wil op deze manier ook meer opdrachtgevers in de buurt te vinden.

Wat verwacht je van de VOA?
Ik verwacht via de VOA in ieder geval nieuwe contacten op te doen en hoop dat dat uiteindelijk ook voor leuke nieuwe opdrachten en samenwerkingen gaat zorgen.

In welke onderwerpen/themaʼs ben je geïnteresseerd?
Ik ben o.a geïnteresseerd in onderwerpen die te maken hebben met creativiteit, maar ook met zelfontwikkeling als ondernemer en bedrijfsvoering.